aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ MVP Γιαμπερέ, το άχαστο γκολ και ο αδύναμος Νεοφύτου

Ο MVP Γιαμπερέ, το άχαστο γκολ και ο αδύναμος Νεοφύτου

Στην πέμπτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα, ο Σεντρίκ Γιαμπερέ κατάφερε τρία λεπτά πριν από την εκπνοή του 90λεπτου κόντρα την Ανόρθωση, να σώσει, αν μη τι άλλο, τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

Ο υψηλόσωμος, Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε σε αδρές γραμμές καλή παρουσία στο χθεσινό παιχνίδι και το γκολ που πέτυχε ίσως και να μετρήσει διπλά στο φινάλε για την ομάδα του. Δικαιολογημένα λοιπόν είναι ο MVP της αναμέτρησης.

Ως την πιο σημαντική φάση, θα επιλέξουμε αυτήν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, που θα μπορούσε να χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους. Μόνος ο Ντε Καμάργκο, με εξουδετερωμένο τον Κόπριβετς, έκανε το πλασέ, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνά έξω. Ήταν σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο, καθώς δεν υπήρχε χρόνος για να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι.

Αν και μπήκε επιθετικά στο ματς, προλαβαίνοντας να δείξει τέσσερις κίτρινες κάρτες με τη συμπλήρωση 32 λεπτών, στην επανάληψη ακολούθησε για μεγάλο διάστημα εκ διαμέτρου αντίθετη τακτική ο διαιτητής Νεόφυτος Νεοφύτου. Για παράδειγμα, ενώ έβγαλε την κίτρινη από το τσεπάκι για να τιμωρήσει παίκτες, στο φάουλ του Μιλάνοφ (56’) στον Καρλίτος, που ήταν για κίτρινη, και θα ήταν η δεύτερη για τον Βούλγαρο, ούτε παρατηρήσεις δεν έκανε.

Το ίδιο και στο 82ο λεπτό με τον Σιβού (φάουλ στον Μπαράλ). Στο 79ο λεπτό άλλο ένα λάθος. Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γιαννούλη, αλλά αντί πέναλτι έδειξε «παίζεται». Ο ρεφ επιβεβαίωσε τις αδυναμίες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ