aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Μραζ έμαθε για την Αμμόχωστο και ζήτησε να δει την τροπαιοθήκη

Ο Μραζ έμαθε για την Αμμόχωστο και ζήτησε να δει την τροπαιοθήκη

Στο Μουσείο της Ανόρθωσης ξεναγήθηκε ο Σάμουελ Μραζ, με αφορμή τη φωτογράφιση των προϊόντων για τα 112 χρόνια της ομάδας. Ο Σλοβάκος επιθετικός είδε τις φωτογραφίες της Αμμοχώστου και τα υπόλοιπα εκθέματα και ζήτησε να δει την τροπαιοθηκη του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Με αφορμή και τη φωτογράφιση του προϊόντος για τα 112 χρόνια της ομάδας μας, ο Σάμουελ Μραζ επισκέφθηκε το Μουσείο της Ανόρθωσης και είδε τις φωτογραφίες της Αμμοχώστου κι όλα τα υπόλοιπα εκθέματα.

Του εξηγήθηκε πόσο δημοφιλής προορισμός ήταν προ του 1974 η κατεχόμενη πόλη μας και πόσο “φάντασμα” είναι σήμερα. Ζήτησε δε να δει και την τροπαιοθήκη των 31 ποδοσφαιρικών τίτλων του συλλόγου με αρκετά να απουσιάζουν ελέω της τουρκικής εισβολής.

Παρόμοιες αναφορές έγιναν και στα υπόλοιπα νέα αποκτήματα της ομάδας μας κατά την ημέρα εορτασμού των γενεθλίων και πιο συγκεκριμένα στην αναγραφή των χωριών της Επαρχίας Αμμοχώστου που υπάρχει στο πίσω μέρος της φανέλας του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ