aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ μοιραίος… ήρωας, το «μπουρλότο» και οι αδυναμίες του Τράττου

Ο μοιραίος… ήρωας, το «μπουρλότο» και οι αδυναμίες του Τράττου

Αναμφίβολα, το πρόσωπο του ντέρμπι δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης έκανε το τραγικό λάθος στο 17ο λεπτό με το οποίο ο Απόλλων βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Ήταν ένα σημείο της αναμέτρησης που η Ανόρθωση ήταν καλύτερη στο γήπεδο. Όμως ο έμπειρος αμυντικός δεν τα παράτησε κι έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση. Κατάφερε στο 71΄ να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά και να λυτρωθεί για το λάθος του.

Όσον αφορά στην φάση που σημάδεψε αρνητικά το ματς, ήταν η αποβολή του Αμπντουλαΐ Σιεχού στο 37ο λεπτό ήταν αυτή που έβαλε… μπουρλότο στο ματς. Μία φάση η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ένταση και 15λεπτη διακοπή στο ματς. Άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες με την «Κυρία» να παίζει με παίκτη λιγότερο για μία ώρα περίπου.

Από εκεί και πέρα, πολλές ήταν οι φάσεις και αποφάσεις της διαιτησίας για τις οποίες υπήρχαν διαμαρτυρίες και φωνές. Κυριότερη ήταν η φάση στο 37ο λεπτό όταν αποβλήθηκε ο Σιεχού, μία απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Νιγηριανός σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή Βασίλη Δημητρίου χτύπησε αντίπαλο στον πάγκο του Απόλλωνα αλλά από τα τηλεοπτικά ριπλέι δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Πέναλτι φαίνεται να υπήρχε σε κράτημα του Ζοάο Πέδρο πάνω στον Σεκού Σισέ στο πρώτο μέρος. Δεύτερη κίτρινη θα μπορούσε να δεχθεί ο Σισέ στο δεύτερο μέρος για σπρώξιμο. Γενικά η διαιτησία του Τράττου είχε πολλές αδυναμίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ