aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ μικρός φίλος της Ανόρθωσης που συγκινεί και η κίνηση respect της «Κυρίας»

Ο μικρός φίλος της Ανόρθωσης που συγκινεί και η κίνηση respect της «Κυρίας»

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προέβηκε το τμήμα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης, καθώς χάρισαν την επετειακή φανέλα της ομάδας στον μικρό φίλο της ομάδας, Ιάκωβο, ο οποίος έχει χάσει την όραση του σε νεαρή ηλικία.

Αναλυτικά: «Πριν την έναρξη του ψεσινού νικηφόρου αγώνα πετόσφαιρας απέναντι στην ομάδα του Εθνικού Λατσιών, η επιτροπή πετόσφαιρας και οι πετοσφαιριστές της ομάδας μας τίμησαν τον πιστό φίλαθλο της ομάδας Ιάκωβο Γιακουμή.

Ο Ιάκωβος ένα νεαρό παιδί το οποίο έχει χάσει την όραση του σε πολύ μικρή ηλικία , παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα παιχνίδια της Ανόρθωσης είτε αυτά αφορούν ποδόσφαιρο είτε πετόσφαιρα. Παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν λόγο της απώλειας της όρασης ο Ιάκωβος παρακολουθεί την ομάδα της καρδιάς του με τα μάτια της ψυχής και μοιράζεται όπως όλοι μας τις χαρές και λύπες που προσφέρει ο αθλητισμός. Η επιτροπή πετόσφαιρας αναγνωρίζοντας την άδολη αγάπη του Ιάκωβου για τον σύλλογο αποφάσισε όπως του απονεμηθεί η επετειακή φανέλα της πετοσφαιρικής ομάδας με το λογότυπο της Αμμοχώστου.

Ιάκωβε η μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης σε ευχαριστεί για την δύναμη που μας δίνεις φωνάζοντας και πανηγυρίζοντας μέσα από τα μάτια της ψυχής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ