aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Μακρής φεύγει από τον «Αργάγγελο» με προορισμό το «Αντώνης Καρράς»

Ο Μακρής φεύγει από τον «Αργάγγελο» με προορισμό το «Αντώνης Καρράς»

Ήταν γνωστό, είναι πλέον και επίσημο. Ο Ανδρέας Μακρής αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ, αφού επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, θέλοντας να πάει σε άλλη ομάδα που θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Κι αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι η Ανόρθωση, η οποία όπως αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» αρχές της επόμενης βδομάδας θα του επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της γι’ απόκτηση του. Ήδη έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να εντάξει στο δυναμικό της «Κυρίας» τον 24χρονο επιθετικό, όμως το κατά πόσο ο Μακρής θα ντυθεί στα κυανόλευκα για δεύτερη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.

Πάντως, ο Γεωργιανός προπονητής απέδειξε πολλάκις ότι μπορεί να μετατρέψει σε σημαντικά γρανάζια ποδοσφαιριστές που ήταν ρολίστες στις προηγούμενες ομάδες τους και αυτό αποτελεί ισχυρό διαπραγματευτικό ατού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ