aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗO Λαβόρδε ξεκαθαρίζει για Ανόρθωση

O Λαβόρδε ξεκαθαρίζει για Ανόρθωση

Τέλος στα μουρμουρητά που ήθελαν να φέρνουν τον Ρικάρντο Λαβόρδε στην Ανόρθωση μετά και τις δηλώσεις του κ. Πουλλαΐδη για μετεγγραφή «αεροδρομίου»,  έβαλε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Σε βίντεο που ανάρτησε ο Κολομβιανός εξτρέμ διέψευσε κατηγορηματικά τις όποιες φήμες τον ήθελαν να επιστρέφει για λογαριασμό της «Κυρίας».

Ο 28χρόνος ποδοσφαιριστής δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Γεια σας είμαι ο Ρικάρντο Λαβόρδε, αν θέλεις να δημοσιεύσεις αυτό το βίντεο στο facebook είναι ΟΚ. Δεν έχω καμία επίσημη πρόταση από την Ανόρθωση, δεν θέλω να έρθω στην Ανόρθωση θα μείνω στην FC Krasnodar, καλή τύχη στην Ανόρθωση.»

Το θέμα του Κολομβιανού είχε ανοίξει μετά από επίσης ένα βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και πιθανότητα παρερμηνεύτηκε από τους φίλους της ομάδας σε συνδυασμό και με τις δηλώσεις του κ. Πουλλαΐδη.

Ο ποδοσφαιριστής αρχικά δήλωσε τα εξής:

«Εύχομαι στην Ανόρθωση να έχει μια καλή σεζόν, ελπίζω να κερδίσει το πρωτάθλημα και ελπίζω να επιστρέψω αλλά αυτή δεν είναι η στιγμή. Σας ευχαριστώ για όλα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ