aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λαβόρδε, ο ακραίος και οι νέες φήμες για Λέβι

Ο Λαβόρδε, ο ακραίος και οι νέες φήμες για Λέβι

Ενώ ο Λαβόρδε συνεχίζει τις επαφές του με την Τομπόλ του Καζακστάν, στην Ανόρθωση λένε ότι έχουν ξεχάσει τον Κολομβιανό και έχουν επικεντρωθεί σε άλλους ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επιθετικής γραμμής.

Ο Λαβόρδε φάνηκε ασυνεπής στα όσα είπε και στην «Κυρία», όπως λένε, δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν και να παίζουν το παιχνίδι του. Ήδη απασχολεί την ομάδα ένας Βραζιλιάνος και ένας Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Στόχος είναι το όλο θέμα να τελειώσει το συντομότερο δυνατό μιας και πλησιάζει η ευρωπαϊκή πρεμιέρα.

Σε μία άλλη εξέλιξη ισραηλινά δημοσιεύματα επαναφέρουν το όνομα του Ρόνι Λέβι ανάμεσα σε αυτά για τους υποψήφιους τεχνικούς της εθνικής ομάδας του Ισραήλ. Μάλιστα γράφεται ότι θα κληθούν να περάσουν και από συνέντευξη οι τρεις υποψήφιοι (Λέβι, Κλίνγκερ και Χαζάν). Θυμίζουμε, όμως  την πρόσφατη τοποθέτηση του Ανδρέα Παντελή ο οποίος τόνισε ότι ο Ρόνι Λέβι συνεχίζει οριστικά στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ