aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

O Λαΐφης για το μέλλον του

Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ολοκληρώνεται ο διετής δανεικός του Κωνσταντίνου Λαϊφη από τον Ολυμπιακό στην Σταντάρ Λιέγης και, ήδη, στο Βέλγιο εγείρεται ζήτημα για το αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν του.

Διαβάστε επίσης: Δήλωση Ρενάρ για το μέλλον Λαΐφη

Ο αθλητικός διευθυντής της βέλγικης ομάδας, Ολιβιέ Ρενάρ, κράτησε κλειστά τα χαρτιά, αλλά έβγαλε μια σιγουριά που προδίδει ότι η διοίκηση θα καταβάλει το 1,8 εκατ. ευρώ στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης: Τριπλό ιταλικό ενδιαφέρον για τον Λαΐφη!

Ο Ρενάρ μίλησε στην εφημερίδα «La Dernière Heure» και δεν αφορούσε μόνο τον Λαϊφη, αλλά και τον Καβάντα, ο οποίος επίσης έχει αποκτηθεί ως δανεικός. «Έχουμε τα πάντα υπό έλεγχο στους δανεισμούς, τόσο του Καβάντα, όσο και Λαϊφη. Θα κινηθούμε, όταν χρειάζεται για τους δύο παίκτες».

Διαβάστε επίσης: Πήγε Ισπανία ο Λαΐφης

Πάντως, ο Λαϊφης εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Σταντάρ, καθώς δήλωσε: «θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση της ομάδας κι αν θα αποφασίσει να αγοράσει τα δικαιώματά μου στο τέλος της σεζόν. Προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος να παραμείνω στην Λιέγη».

Διαβάστε επίσης: Τόσα τσεπώνει η Ανόρθωση μέσω… Λαΐφη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ