aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Λαΐφης, για Εθνική, Σταντάρ και για το μέλλον του!

Ο Λαΐφης, για Εθνική, Σταντάρ και για το μέλλον του!

Ο Κωνσταντίνος Λαϊφης ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ACTIVE «Τα λέμε όλα» ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην Εθνική ομάδα αλλά και την πορεία του στην Σταντάρ Λιέγης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάκτηση του κυπέλλου με την Σταντάρ ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά, πρώτος τίτλος και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτή μου την επιτυχία. Είναι πολύ διαφορετικό να μην αγωνίζεσαι, ζεις διαφορετικά τον αγώνα από την κερκίδα αλλά το πανηγύρισα με την Κυπριακή σημαία».

Διαβάστε επίσης: Τιμή εκκίνησης τα 6.000.000 ευρώ για Λαΐφη

Για τους νεαρούς που υπάρχουν την δεδομένη στιγμή στην Εθνική τόνισε: «Υπάρχει πολύ ταλέντο σ’ αυτή την Εθνική. Πολλοί παίζουν σε διαφορετικά πρωταθλήματα, πιο γρήγορα από το Κυπριακό, όλοι μαζί θα βοηθήσουν την Εθνική να κάνει το επόμενο βήμα».

Για το πώς βλέπει την πορεία της Εθνικής στις επόμενες διοργανώσεις: «Όλοι μας το πιστεύουμε. Ξεκίνησε μια καινούργια προσπάθεια, πρέπει και εμείς από το πρώτο μας παιχνίδι, από το φιλικό με το Μαυροβούνιο και η νέα διοργάνωση θα είναι μια ευκαιρία για την ομάδα μας να κάνει κάτι καλό. Και εύχομαι να πετύχουμε κάτι στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης: Γερμανικό… ενδιαφέρον για Λαΐφη

Για το κλίμα στην Εθνική: «Τα αποδυτήρια είναι το καλύτερο δυνατό. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Μας βοηθά ότι πάνω κάτω έχουμε την ίδια ηλικία και αυτό είναι το ιδανικό για την Εθνική ομάδα».

Για τον κόσμο και το πώς θα πρέπει να στηρίξει την Εθνική: «Χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να πετύχουμε κάτι ιδιαίτερο. Το να κερδίσουμε το Μαυροβούνιο θα μας βοηθήσει πολύ για την συνέχεια γι’ αυτό και η παρουσία του σε όλα τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά σημαντική».

Για την παρουσία του στην Σταντέρ Λιέγης: «Στην αρχή ήμουνα φοβισμένος αλλά πλέον είμαι πολύ καλά. Αγωνίζομαι σε όλα τα παιχνίδια, έχω κερδίσει θέση βασικού και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα πορεία μου».

Τέλος έστειλε το μήνυμα στον κόσμο ώστε να στηρίξουν τις προσπάθειες της Εθνικής: «Ακούω και διαβάζω αυτά που γράφονται όμως δεν έχω κάτι επίσημο. Δεν με παρασύρουν αυτά τα δημοσιεύματα, κάνω την δουλειά μου, δουλεύω για το καλύτερο και όταν έρθει μια πρόταση θα την αξιολογήσω και θα αποφασίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ