aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ο κόσμος μου μετέδωσε το πάθος»

«Ο κόσμος μου μετέδωσε το πάθος»

Δεν θέλησε να δώσει κάποια υπόσχεση ο Αντόνιο Πούτσιε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τον Χρήστο Πουλλαΐδη, παρά μόνο τόνισε πως μπορεί η “Κυρία” να μην βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή αυτή τη στιγμή, αλλά τουλάχιστον η έξοδος στην Ευρώπη είναι υποχρεωτική.

Συγκεκριμένα, ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κύπρο και την Ανόρθωση. Βρίσκομαι λίγες μέρες στην Κύπρο, αλλά ο κόσμος μου μετέδωσε το πάθος που υπάρχει για το ποδόσφαιρο εδώ. Είμαι και εγώ παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Είμαστε όλοι φιλόδοξοι, πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής κι εγώ και θα κάνουμε τα πάντα για να τα πετύχουμε».

«Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από τα 7 μου χρόνια. Ζω με αυτό 24 ώρες την ημέρα και θέλω η ομάδα μου να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, να είναι απαιτητική στο γήπεδο. Ναι νιώθω την πίεση, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Όσον αφορά το σύστημα, αυτό εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές που έχω. Αν έχω έναν επιθετικό πολύ καλό, θα παίζω με έναν, αν έχω δυο, τότε με δύο ή αν έχω τρεις θα παίζουν και οι τρεις».

«Θα πολεμήσουμε τον καθένα, θα αντιμετωπίσουμε τους πάντες για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Η ιστορία και ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι πρωταθλητές. Μπορεί η ομάδα να μην βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή αυτήν την στιγμή, αλλά τουλάχιστον η έξοδος στην Ευρώπη είναι υποχρεωτική. Κάθε μέρα πρέπει να αγωνιζόμαστε σκληρά, και στην προπόνηση και στους αγώνες. Σίγουρα για να κερδίσεις, πρέπει να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσει η άσκοπη πάσα, αλλά η πάσα που θα είναι ουσιώδης για την εκδήλωση επίθεσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ