aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Κορρέα της Ανόρθωσης στους 47 (!) του Τόμας Κρίστιανσεν

Ο Κορρέα της Ανόρθωσης στους 47 (!) του Τόμας Κρίστιανσεν

Την απόφαση να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα του Παναμά και όχι της Κύπρου φαίνεται πως έχει πάρει ο Παύλος Κορρέα. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός της Ανόρθωσης που κέρδισε προς του τέλος της σεζόν την εμπιστοσύνη του Τιμούρ Κετσπάγια και συνέλαβε αρκετά στην κατάκτηση του κυπέλλου, ιδίως με τα τέρματά του στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται στην κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Παναμά, Τόμας Κρίστιανσεν.

Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ κάλεσε 47 (!) παίκτες στην προεπιλογή του για το Gold Cup που αρχίζει στις 10 Ιουλίου και θα αποφασίσει για την τελική 23άδα. Ανάμεσα στους 47 παίκτες εμφανίζεται και το όνομα του Παύλου Κορρέα, ο πατέρας του οποίου κατάγεται από τον Παναμά. Ο αμυντικός της Ανόρθωσης αγωνίστηκε στις ομάδες K21 και Κ19 της Κύπρου, όχι όμως στην Ανδρών.

«Ναι, θα ήθελα να παίξω για τον Παναμά. Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία, είναι η χώρα του πατέρα μου. Δεν μιλώ πολύ καλά Ισπανικά, αλλά καταλαβαίνω», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Παναμά ο Κορρέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ