aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Κολούνγκα και η διαιτησία Νικολαΐδη

Ο Κολούνγκα και η διαιτησία Νικολαΐδη

Ο Αντριάν Κολούνγκα ήταν το πρόσωπο του αποψινού ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 61ο λεπτό και κατάφερε να έχει τεράστια συμβολή στην ανατροπή των σε βάρος της Ανόρθωσης δεδομένων.

Ήταν πρωταγωνιστής και στα δύο γκολ της ομάδας του αφού επιτεύχθηκαν μετά από δικές του εκτελέσεις φάουλ. Ο συμπαίχτης του Γιαν Κόπριβετς έκανε την απόκρουση του αγώνα στην κεφαλιά του Χριστοφή και κράτησε τον βαθμό για την Ανόρθωση.

Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας έδειξε την κλάση του, με τον Χριστοφή να μην πιστεύει ότι η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. Όσον αφορά στη διαιτησία, ο Χρίστος Νικολαΐδης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε αρκετές λανθασμένες αποφάσεις.

Η πιο σοβαρή ήταν αυτή στο 12o λεπτό, όταν ο Καρλίτος ανατράπηκε από τον Παναγιώτου και αντί να υποδείξει πέναλτι έδειξε κόρνερ. Θέλησε να μην βγάλει εύκολα κάρτες (τελικά αντίκρισαν την κίτρινη επτά ποδοσφαιριστές) και έδειξε διάθεση να αφήσει το ματς να εξελιχθεί χωρίς πολλές διακοπές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ