aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Κετσπάγια, στο τέλος, θα χάσει μία περιουσία και μαζί όποιο δίκαιο έχει!

Ο Κετσπάγια, στο τέλος, θα χάσει μία περιουσία και μαζί όποιο δίκαιο έχει!

TOY IAKΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Πάμε χρονολογικά μπας και βρούμε άκρη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με αντίπαλο την Ομόνοια, θυμήθηκε τα… περσινά με τη διακοπή του πρωταθλήματος και απάντησε στα «πικαρίσματα» των τριφυλλοφόρων, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί.

Τη δεύτερη φορά, στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα ήταν εκείνο το περιβόητο «no comment» που έφτασε μέχρι… την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού (!), ενώ τιμωρήθηκε εκ νέου από αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας. Ακολούθησε νέα τιμωρία για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό με εκείνο το επαναλαμβανόμενο «όλα καλά».

Στο βαρωσιώτικο ντέρμπι «τετάρτωσε» το κακό με κοφτές προτάσεις δύο τριών λέξεων τύπου… «όλα πάλι καλά», «πήραμε το ζητούμενο» με σάλτσα ένα καταφατικό νεύμα όταν ρωτήθηκε κατά πόσο «η φετινή Ανόρθωση είναι καλύτερη από την περσινή». Είχαμε βέβαια και το κλείσιμο του ματιού αλά… Συλλούρη που έγινε της μόδας τώρα τελευταία.

Είναι πασιφανές ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι σε διαρκή «κόντρα» με τον πειθαρχικό εισαγγελέα, με τον αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ και με όλους όσοι αποφασίζουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο με τέτοιου είδους πρόνοιες στην προκήρυξη. Στις πλείστες χώρες του πλανήτη ούτε μύγα δεν θα τον… τσιμπούσε για τις πρώτες του δηλώσεις και μάλλον θα αποφεύγαμε το θέατρο σκιών που παρακολουθούμε εδώ και μερικές εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο: Απαντούσε μονολεκτικά με μάσκα και μιτσοκάμμισε ο Κετσπάγια!

Μέχρι που θα τραβήξει όλη αυτή η ιστορία δεν το ξέρει κανείς… Εδώ, δεν μπορεί να προβλέψεις κάποιος επτά-οκτώ παίκτες της ενδεκάδας που ο Κετσπάγια θα παρατάξει, θα καταφέρουμε να μπούμε στο μυαλό του; Έτσι, όμως, όπως εξελίσσεται το σκηνικό, είτε ο ίδιος είτε η ομάδα του, θα χάσει μία περιουσία (σε ευρώ) και στο τέλος, μαζί θα χάσει κι όποιο δίκαιο έχει.

Υ.Γ. 1: Ο σχετικός κανονισμός στην Προκήρυξη της ΚΟΠ, για τις ανακοινώσεις σωματείων, δηλώσεις παραγόντων, προπονητών και παικτών χρησιμοποιείται και εφαρμόζεται κατά το δοκούν. Καραμπινάτα δύο μέτρα και δύο σταθμά!

Υ.Γ. 2: Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον Τιμούρ Κετσπάγια, ότι για να υπάρχουν τέτοιες πρόνοιες στην Προκήρυξη της ΚΟΠ, πέρασαν από την έγκριση των πλείστων σωματείων, μεταξύ των οποίων κι αυτό που προπονεί. Συνεπώς, ας τα βρει πρώτα με τον Χαμπουλλά και τον Πουλλαΐδη και μετά με όλους τους υπόλοιπους…

Διαβάστε επίσης: Ο Μανιάς έκλεισε το μάτι στον Κετσπάγια, απειλεί ήδη Κατσαράβα και Ντούρις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ