Ο Κετσπάγια μετά τους Κορέια – Ελουντού ψάχνει τους επόμενους

ΤOY ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια «μένει σπίτι» ακολουθώντας το σύνθημα των ημερών κι όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» στο ραδιόφωνο του Active (107.4 &102.5), επεξεργάζεται -στο μέτρο του δυνατού- και τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Η… απομόνωση δίνει στον προπονητή της Ανόρθωσης τον χρόνο που δεν θα είχε σε φυσιολογικές συνθήκες ζωής, να περάσει και να ξαναπεράσει από κόσκινο, όλο το έμψυχο δυναμικό του. Πρωτίστως, βέβαια, όπως λέει κι ο ίδιος, ζητούμενο είναι να ξεπεραστεί η πανδημία που μαστίζει την ανθρωπότητα, να ξαναρχίσει η ποδοσφαιρική ζωή με προπονήσεις και την ολοκλήρωση της τρέχουσας περιόδου και ύστερα θα «πονοκεφαλιάσει» για τη νέα σεζόν.

Έχει αποδείξει, ωστόσο, ότι είναι της φιλοσοφίας του έγκαιρου προγραμματισμού. Το ‘χει ξανακάνει στο παρελθόν κι ακολουθεί πιστά τις συνήθειές του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που έσπευσε να «καπαρώσει» δύο αξιόλογους ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Κορέια και Ελουντού της Νέας Σαλαμίνας. Την Τετάρτη το απόγευμα, μιλώντας στον Active δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη νοοτροπία όλων μας στην Κύπρο, όσον αφορά στις «πρόωρες» μετεγγραφές τονίζοντας ότι στις… «σοβαρές χώρες δεν έχουν πρόβλημα να ανακοινώσουν ότι έκλεισαν κάποιον παίκτη, ενώ στην Κύπρο δεν συνηθίζεται διότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στους ίδιους τους παίκτες».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η… συνέχεια του πρωταθλήματος και η αγωνία για το οικονομικό

Βάζοντας στην εξίσωση όλα τα δεδομένα, σε συνδυασμό με τις δημόσιες τοποθετήσεις του τεχνικού της «Κυρίας» («σίγουρα θα φέρουμε νέους παίκτες, σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές»), εύκολα μπορεί να οδηγηθεί κάποιος στο συμπέρασμα ότι «επεξεργάζεται» προσθήκες που θα ενισχύσουν την ομάδα του. Και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις -πρώτα ο Θεός να ξεπεραστεί ο «πόλεμος» με τον κορωνοϊό- οι Κορέια και Ελουντού δεν θα είναι οι μόνοι που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Κάποιοι έξυπνοι λένε να πάνε Ευρώπη όσοι πήγαν πέρσι»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ