aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗO Kετσπάγια αποφάσισε Ομόνοια!

O Kετσπάγια αποφάσισε Ομόνοια!

Την απόφαση να εκτίσουν  την ποινή της τιμωρίας τους οι Σπύρος Ρισβάνης και Μουρτάζ Νταουσβίλι στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό πήρε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Έτσι, οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι στο ντέρμπι του Σαββάτου (17/4) με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μάλιστα, η απόφαση πάρθηκε πριν τον χθεσινό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, για τα ημιτελικά του κυπέλλου, άρα δεν ήταν γνωστό πως ο Γεωργιανός μέσος θα έχανε τον επαναληπτικό με τους γαλαζοκίτρινους λόγω της αποβολής του από τον Ιταλό διαιτητή Μαουρίτσιο Μαριάνι.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε μετά την χθεσινή αναμέτρηση ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα απέναντι σε όλες τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, όπως έκανε και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα που προηγήθηκε.

«Εμείς ενδιαφερόμαστε κάθε βδομάδα να μπούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και στο τέλος όποιος πάρει το πρωτάθλημα ας το πάρει. Αλλά όχι κάποιος να περάσει εύκολα από το Παπαδόπουλος. Εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα», σημείωσε ο Γεωργιανός προπονητής.

Το κατά πόσο θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να μην πάει για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι με την ίδια σύνθεση, θα φανεί το απόγευμα του Σαββάτου, όμως η επιλογή του να μην εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους οι Ρισβάνης και Νταουσβίλι στο ματς που προηγείται του επαναληπτικού κυπέλλου μαρτυρά ότι ο τεχνικός της Ανόρθωσης δεν αφήνει σε δεύτερη μοίρα το ντέρμπι με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ