aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Καρλίτος, ο «Άμπου» και ο Ντλόβου

Ο Καρλίτος, ο «Άμπου» και ο Ντλόβου

Για όλα τα θέματα που αφορούν στην Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Μαρίνος Μήτρου.

Για το πρώτο φιλικό στην Κύπρο: «Θα ανακοινώσουμε εντός των ημερών. Τα πιθανότερο είναι πως θα αντιμετωπίσουμε την ΠΑΕΕΚ σε ένα φιλικό που θα είναι σαν ξεμούδιασμα».

Για τους Μπένετ και Σίλβα που περνούν από δοκιμαστικά: «Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής οποιαδήποτε απόφαση. Πιθανότατα στο τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ο προπονητής μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, θα πάρουν τις αποφάσεις τους».

Για την προετοιμασία: «Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε μαζεμένα ντέρμπι στο ξεκίνημα και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι. Χρειάζεται να κάνουμε ότι μπορούμε για να έχει ομοιογένεια η ομάδα».

Για τον Ράγιος: «Πρόκειται για ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στόχος είναι να ενισχυθούμε και περαιτέρω».

Για τον Καρλίτος: «Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για την ώρα. Δεν υπάρχει οτιδήποτε συμφωνημένο. Να κάνουμε λίγη υπομονή. Οι όποιες εξελίξεις που θα προκύψουν θα είναι μέσα στα επόμενα 24ωρα».

Για το ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν στο στόχαστρο και τον Ιανουάριο: «Σίγουρα μας ενδιέφερε τον Ιανουάριο. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για τα επόμενα 24ωρα για να ξεκαθαρίσουμε όλα τα πράγματα. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη γραμμή και γίνονται ενέργειες για να αποκτηθούν οι παίκτες που απαιτούνται».

Για την ενίσχυση στις υπόλοιπες θέσεις: «Υπάρχει ο περιορισμός με τους μη Κύπριους. Μένει άλλη μια θέση. Υπάρχει η εκκρεμότητα με τον Ντλοβού και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και ευελιξία για να δούμε πως ολοκληρώνονται άλλα θέματα».

Για τον Αμπουρτζάνια: «Είμαστε σε επαφή με όλες τις πλευρές. Δεν έχει συμφωνηθεί οτιδήποτε. Για αυτό τηρούμε στάση αναμονής. Υπάρχει καλό κλίμα συνεργασίας. Όλοι θέλουν να γίνει η μετακίνηση. Η Ανόρθωση θα διεκδικήσει το νόμιμα δικαιώματα και δεν θα έχουμε πρόβλημα για να τα καρπωθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ