aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ «Καραβίδας»… πέλλανε με τον Παντελή και ο Κετσπάγια τον «άκουσε»

Ο «Καραβίδας»… πέλλανε με τον Παντελή και ο Κετσπάγια τον «άκουσε»

Φεβρουάριος 2019. Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου φιλοξενούμενος στην Cytavision και την εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» διερωτήθηκε γιατί ο φίλος του Ανδρέας Παντελή δεν πήρε στην Ανόρθωση τον ελεύθερο Σαντίκ το καλοκαίρι του 2018 και επέλεξε να πληρώσει του… κόσμου τα χρήματα για τους Ντούρις και Κατσαράβα.

«Θα πελλάνω. Ήταν ελεύθερος ο Σαντίκ και ο φίλος μου ο Παντελή πήγε και έδωσε 500.000 και 600.000 ευρώ για Ντουρίς και Κατσαράβα», ήταν το σχετικό σχόλιο του «Καραβίδα». Έξι μήνες μετά ο Τιμούρ Κετσπάγια ψάχνει για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Ανόρθωσης και μόλις πληροφορείται για την περίπτωση του Φινλανδού επιθετικού δίνει εντολή απόκτησής του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το αγωνιστικό υπόβραθρο του Σαντίκ και ο εξτρέμ που ακολουθεί

Ο 32χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από την Ταραγόνα, χαρίζοντας μάλιστα σημαντικό μέρος των δεδουλευμένων του και το βράδυ της Κυριακής θα αφιχθεί στην Κύπρο για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ