aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗO καιρός στη Λάρνακα και η κατάσταση του «Αντώνης Παπαδόπουλος»

O καιρός στη Λάρνακα και η κατάσταση του «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση παρατηρείται από το μεσημέρι σε διάφορες περιοχές της Κύπρου. Τα καιρικά φαινόμενα σε αρκετές περιπτώσεις είναι ακραία, με το χαλάζι που πέφτει σε αρκετές πόλεις να φτάνει το μέγεθος ενός… καρυδιού.

Περίπου μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι Ανόρθωσης – Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην Λάρνακα έχουν σταματήσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα και παρατηρείται ελαφριά βροχόπτωση.

Διαβάστε επίσης: Live: Ανόρθωση – Ομόνοια

Απόψε, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 στα νότια και ανατολικά παράλια. Την ώρα έναρξης της αναμέτρησης (18:00) σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.accuweather.com θα επικρατεί ηλιοφάνεια, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν αναμένεται βροχόπτωση.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αφού υπενθυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι έγιναν διορθωτικά έργα στον χλοοτάπητα του γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ