aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ φανταστικός, το «όχι» και ο Τράττος

Ο φανταστικός, το «όχι» και ο Τράττος

Πολύ καλό παιχνίδι, με πολλά νεύρα και χωρίς νικητή πραγματοποιήθηκε στο Τσίρειο μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης. Δείτε το πρόσωπο του ντέρμπι, την πιο σημαντική φάση και την… εμφάνιση της διαιτητικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισοπαλία και «χαμός» στην κορυφή!

TO ΠΡΟΣΩΠΟ: Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση. Τα έκανε σχεδόν όλα, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει. Ο Πορτογάλος που αγωνίστηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας ήταν πανταχού παρών, μαχητικός, αποφασιστικός και γενικώς τα έδωσε όλα για να φθάσει η ομάδα του στη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βολές» Λέβι στον Παπουλή!

Η ΦΑΣΗ: Στο 71ο λεπτό ο Πέδρο είδε τον Μαγκλίτσα και του σέρβιρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας της Ανόρθωσης. Ο Κροάτης επιθετικός ξεπετάχτηκε, έκανε το πλασέ, όμως ο Αρούς απέκρουσε εντυπωσιακά σώζοντας την εστία του από παραβίαση. Ήταν η πιο σημαντική φάση του αγώνα, 11 λεπτά μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση του Παπουλή εξόργισε τον Λέβι (pics)

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Ο διαιτητής του ντέρμπι στη Λεμεσό Λεόντιος Τράττος έκανε λάθη. Επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι, με τους παίκτες να τους παίρνουν τον αέρα. Το πιο σημαντικό του λάθος, ήταν πως δεν είδε πέναλτι στη φάση του 43’, όταν ο Βίκτορ ανέτρεψε κάτω χαμηλά τον Ζελάγια που έφευγε μόνος για να πλασάρει τον Αρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Στο 0-1 είχαμε καθαρό πέναλτι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ