aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗO Φαν Λέουβεν, η Ανόρθωση και ο... Πασχάλης Τουντούρης

O Φαν Λέουβεν, η Ανόρθωση και ο… Πασχάλης Τουντούρης

Μπορεί την περσινή περίοδο ο νεαρός αριστερός φουλ μπακ να ξεχώρισε στα 9 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, φέτος, ωστόσο, υπό την παρουσία του Πάουλο Μπέντο, έχει παίξει σε μόλις 3 ματς. Αυτό δεν σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι δεν πιστεύουν στο ταλέντο του, το αντίθετο μάλιστα, απλά ο Ρέτσος κρίνεται πιο έτοιμος αγωνιστικά.

Δημοσίευμα από την Δανία ήθελε την Έσμπιεργκ να είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τσιμίκα και μάλιστα την χαρακτήρισε ως μεγάλο φαβορί. Αυτό γιατί συμφώνησε με τον Ολλανδό τεχνικό διευθυντή Τεντ Φαν Λέουβεν, ένα πρόσωπο που γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό και τους γνωρίζει ο ίδιος (ειδικότερα τα τελευταία χρόνια μετά το πέρασμά του από την Ανόρθωση).

Βλέπετε, ο Φαν Λέουβεν όταν βρισκόταν στην Τβέντε πήρε δανεικό τον Μάικλ Ολαϊτάν από τους ερυθρόλευκους, ενώ οι Δανοί αναφέρουν πως έχει κάνει πολλά deal με τον Έλληνα μάνατζερ Πασχάλη Τουντούρη που τυχαίνει να είναι εκπρόσωπος του Τσιμίκα.

“ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;”

Ο Τεντ Φαν Λέουβεν ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος, αλλά όντας φανατικός φίλαθλος της Φιτέσε κατάφερε να γίνει φίλος με τον πρόεδρο της ομάδας. Κάπως έτσι άρχισε να δραστηριοποιείται στα μεταγραφικά του συλλόγου και μάλιστα το 2001 βρέθηκε ως ύποπτος σε οικονομικό σκάνδαλο, αλλά αθωώθηκε.

Ως δημοσιογράφος, πάντως, είναι γνωστός για την κόντρα του με τον Λουίς Φαν Χάαλ. Το 1996 στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Άγιαξ – Μπρέντα επέμενε να ρωτά τον έμπειρο τεχνικό για τις φήμες περί αποχώρησης των Ντάβιντς – Ράιζινγκερ στην Μίλαν.

Τι του απάντησε ο Φαν Χάαλ; “Είμαι εγώ τόσο έξυπνος εδώ μέσα ή είσαι εσύ τόσο ηλίθιος;” Η συγκεκριμένη ιστορία είναι… viral στην Ολλανδία.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα από την Δανία, ήρθε και η ανακοίνωση για την απόκτηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Μάλιστα ξεκαθαρίζεται πως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον πουλήσει, αλλά να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Εσμπιεργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ