aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟ εντυπωσιακός Ράγιος και οι τραγικοί αμυντικοί

Ο εντυπωσιακός Ράγιος και οι τραγικοί αμυντικοί

Ο καλύτερος παίκτης της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με την ΑΕΖ, ήταν αναμφίβολα ο Ρουβέν Ράγιος. Με εντυπωσιακούς ελιγμούς, ντρίμπλες και πάσες, έδωσε πνοή στη μεσοεπιθετική λειτουργία της Ανόρθωσης, απέναντι στην κλειστή άμυνα της ΑΕΖ.

Επιτελικός ποιότητας ο Ράγιος, σέρβιρε τους συμπαίκτες του και, το κυριότερο, σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης με ένα φοβερό μακρινό σουτ. Το τραγικό λάθος των αμυντικών της Ανόρθωσης στο 49’ ήταν σαν δώρο στην ΑΕΖ και ο Πάγκαλος δεν το άφησε να πάει χαμένο.

Λανθασμένο γύρισμα από τον Σάντος σε κενό χώρο προς την εστία του Κόπριβετς, στήλη άλατος ο Αγιλάρ και ο Ελλαδίτης φορ των νεοφώτιστων τους τιμώρησε σκοράροντας.

Όσον αφορά στη διαιτησία, ο Νεοκλέους μπορούσε να δείξει περισσότερες φορές την κίτρινη κάρτα για φάουλ και να μην ανεχθεί τις πολλές διακοπές στο παιχνίδι (από πλευράς φιλοξενουμένων). Δικαιολογημένος ο χρόνος των καθυστερήσεων. Λανθασμένα υποδείχθηκε ως οφσάιντ ο Κολούνγκα στο 58’ ενώ στο 61’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για σπρώξιμο στον Γκάμπριελ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ