aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ «εφιάλτης» μεγάλωσε για την Ανόρθωση

Ο «εφιάλτης» μεγάλωσε για την Ανόρθωση

Πριν από δέκα ημέρες γράφαμε ότι μια ματιά στα πεπραγμένα της Ανόρθωσης κάθε φορά που προηγείται διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων αρκεί για να ηχήσει καμπανάκι αφύπνισης στα αποδυτήριά της. «Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τις τελευταίες τέσσερις φορές οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν στο παιχνίδι που ακολούθησε διακοπής για αναμέτρηση της Εθνικής», είχαμε επισημάνει.

Να λοιπόν που το κακό για την ομάδα της Αμμοχώστου επαναλήφθηκε για πέμπτη σερί φορά μετά από υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μετά το 0-6 και 1-2 της Κύπρου από τις Ρωσία και Σλοβενία, το πρωτάθλημα άρχισε ξανά και οι κυανόλευκοι έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από το ΓΣΠ, αφού ηττήθηκαν 2-3 από τον Ολυμπιακό.

Τι είχε συμβεί προηγουμένως; Όπως είχαμε γράψει στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η Ανόρθωση ηττήθηκε στο περσινό πρωτάθλημα από ΑΕΛ (0-1, 22/11/20) και ΑΕΚ (1-2, 5/4/21) και στη φετινή σεζόν από Δόξα (0-2, 12/9/21) και ΑΕΛ (1-2, 17/10/21).

Κοινός παρονομαστής των τεσσάρων προηγούμενων αναμετρήσεων και της ψεσινής ήταν πως διεξήχθησαν εκτός έδρας μετά από παιχνίδια εθνικών ομάδων.

Είναι λοιπόν ένα άλλο θέμα που χρήζει προσοχής από τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του, καθώς σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Διότι διακοπή θα έχουμε και σε περίπου ένα μήνα, όχι βεβαίως για ματς της Εθνικής, μα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ