aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ... διπλωμάτης Ουζόχο και η άδεια που δεν πήρε από την Ανόρθωση

Ο… διπλωμάτης Ουζόχο και η άδεια που δεν πήρε από την Ανόρθωση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τελικά, ο Φρανσίς Ουζόχο μίλησε, αλλά επί της ουσίας δεν είπε τίποτα. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας δεν προέβη σε συνταρακτικές αποκαλύψεις, όπως πολλοί ανέμεναν και λογικό θα πει κανείς, από τη στιγμή που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για το πολύκροτο θέμα με το Δελτίο Υγείας του.

Διαβάστε επίσης: Δίνουν και παίρνουν τα πειθαρχικά παραπτώματα…

Επιβεβαίωσε μόνον ότι ήρθε στην Κύπρο, αφού για τα υπόλοιπα σε… εύλογες ερωτήσεις το «δεν» ήταν σε κάθε του απάντηση. «Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς ήρθα στην Κύπρο», «Δεν θέλω να φύγω γιατί δεν μπορώ να φύγω», «Δεν μπορώ να απαντήσω», «Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ», «Δεν ξέρω οτιδήποτε οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω», ήταν κάποιες από τις τοποθετήσεις του.

Διαβάστε επίσης: Ορατό σενάριο για Πουλλαΐδη – Κετσπάγια

Με πιο απλά λόγια ο νεαρός τερματοφύλακας απάντησε σε όλα με ιδιαίτερη διπλωματία, όμως μένει να δούμε τι θα απαντήσει και στη διοίκηση της Ανόρθωσης για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Άλφα Κύπρου, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πήρε σχετική άδεια. Μάλλον… δεν γνώριζε ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ