aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ο διαιτητής είπε για τις κίτρινες: “Tι να κάνω; Αφού με αναγκάζετε”»

«Ο διαιτητής είπε για τις κίτρινες: “Tι να κάνω; Αφού με αναγκάζετε”»

Ο πρώην παρατηρητής διαιτησία και νυν σχολιαστής επίμαχων φάσεων στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα», Χριστάκης Σκαπούλλης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις τρεις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν μέσα σε ένα τετράλεπτο σχεδόν παίκτες του Απόλλωνα (25’-29’ / Σελάγια, Μάρκοβιτς, Σελίμοβιτς).

Χαρακτηριστικά και τονίζοντας πως έβλεπε το ματς είπε: «Δεν ήταν συγκεντρωμένοι είχαν νεύρα και μάλιστα ένας παίκτης όταν τον πλησίασε και του είπε ο διαιτητής: “Tι να κάνω; Αφού με αναγκάζετε”. Κάλμαραν στη συνέχεια και έπαιξαν κανονικό ποδόσφαιρο. Καμιά φορά βοηθούν με τις κάρτες τους οι διαιτητές τους παίκτες να παίξουν ποδόσφαιρο μακριά από νεύρα».

Όσο για την κίτρινη που δέχθηκε στο 76’ ο Χάμπος Κυριάκου επειδή δεν βγήκε από το κοντινότερο σημείο που του υπέδειξε ο διαιτητής, σύμφωνα με τον Σκαπούλλη ο Κύπριος μέσος δεν είχε σκοπό την καθυστέρηση και το είπε στον Τιμόθεο Χριστοφή και μπορούσαν να βρουν κι οι δύο ένα τρόπο να αποφευχθεί η κάρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ