aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Χριστοφόρου απεκάλυψε την κάθοδο ξένων διαιτητών στα ματς της Ανόρθωσης με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια

Ο Χριστοφόρου απεκάλυψε την κάθοδο ξένων διαιτητών στα ματς της Ανόρθωσης με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε σήμερα στον ΣΠΟΡ FM για όσα αφορούν στην Ανόρθωση και αποκάλυψε ότι στα επόμενα τρία ματς, δύο με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, θα υπάρχουν ξένοι διαιτητές και VAR. Κάτι που φανερώνει πως ο σύλλογος της Αμμοχώστου πήρε τη σχετική διαβεβαίωση από την ΚΟΠ.

Για το παιχνίδι με Απόλλωνα και τη συνέχεια: «Είναι αλήθεια ότι συνέβη ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα όσων στραβών έγιναν φέτος. Η εξέλιξη και των τεσσάρων παιχνιδιών με τον Απόλλωνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική. Χάσαμε δύο βαθμούς σε νεκρό χρόνο. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είναι το πλέον κρίσιμο, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Ο στόχος μας είναι η πρόκριση και τίποτε άλλο. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι η ομάδα μας να αποδίδει όπως πρέπει. Τόσο στο πρωτάθλημα για να πάρουμε την 4η θέση και για την αξιοπρέπεια μας. Στο Κύπελλο, ο στόχος μας είναι ο τελικός. Μοιάζει απίστευτο το πως αυτή η ομάδα έχει 13 χρόνια να πάει σ΄ ένα τελικό».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι πολύ μεγάλος ο αντίπαλος μας, είναι και η δική του οδός για την Ευρώπη. Κανείς δεν το θέλει περισσότερο από μας, έχουμε όλα τα κίνητρα του κόσμου για να τα καταφέρουμε. Να είστε βέβαιοι πως την Τετάρτη θα δείτε την καλύτερη φετινή έκδοση της Ανόρθωσης που μπορεί να υπάρξει».

Για την δήλωση του Κετσπάγια μετά τον Απόλλωνα: «Ελπίζουμε ο τελικός του Κυπέλλου να είναι το φετινό παιχνίδι για μας την φετινή σεζόν. Οτιδήποτε άλλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς η πρόκληση είναι να αποκλείσουμε τον πολυνίκη του θεσμού».

Για το αγωνιστικό: «Ήταν πρωινή η προπόνηση για μας. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος πάτησε γήπεδο και κάνει ατομικό πρόγραμμα στο χορτάρι. Για την Τετάρτη θα είναι εκτός, όπως και οι Μπουσουλάτζιτς. Είναι πολύ καλύτερα οι Αμπαρτζουμιάν και Χουσμπάουερ, ελπίζουμε να τους έχουμε μαζί μας».

Για τη διαιτησία: «Όποιος είδε το παιχνίδι κατάλαβε τι συνέβη. Θα καταγγελθεί ο Σωτηρίου, αλλά και ο Θεουλή. Οι δύο φάσεις του ακυρωθέντος γκολ του Οκριασβίλι, αλλά και το γκολ του Απόλλωνα ήταν η κορυφή του παγόβουνου για μας. Θα έχουμε ξένους διαιτητές στα επόμενα τρία παιχνίδια μας. Δύο του Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ και με την Ομόνοια. Έχουμε μάτια και βλέπουμε, η στάση μας μπορεί να παρεξηγείται, όμως δεν θέλουμε να δώσουμε έκταση στο όλο θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ