aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Χριστοφή τερματίζει την καριέρα του

Ο Χριστοφή τερματίζει την καριέρα του

Με ανακοίνωσή της η φουτσαλική Ανόρθωση γνωστοποίησε πως ο Χριστόφορος Χριστοφή τερματίζει την καριέρα του. Ο σύλλογος της Αμμοχώστου ευχαριστεί τον Χριστοφή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται τα καλύτερα σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

«Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης ανακοινώνει πως ο διεθνής πίβοτ της ομάδας, Χριστόφορος Χριστοφή, αποσύρεται από την ενεργό δράση. Ο Χριστοφή μετά από μακρά καριέρα, ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016, δίνοντας σημαντικές βοήθειες, όταν και όποτε χρειάστηκε, αποτελώντας και αυτός σημαντικό γρανάζι της ομάδας που κατέκτησε πέρσι τον τίτλο», αναφέρει η Ανόρθωση στην ανακοίνωσή της.

Και προσθέτει: «Θέλουμε να απευθύνουμε στον Χριστόφορο, τις ευχαριστίες μας για τα δύο χρόνια που ήταν στην ομάδα μας, προσφέροντας τον καλύτερό του εαυτό, για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Επίσης, του ευχόμαστε οικογενειακή ευτυχία, με υγεία και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ