aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Χαμπουλλάς ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Τιμούρ

Ο Χαμπουλλάς ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Τιμούρ

Μιλώντας στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα», ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς, ύψωσε ασπίδα προστασίας σε Τιμούρ Κετσπάγια και ποδοσφαιριστές, για τις κακές εμφανίσεις και τον απόηχο της ήττας από την ΑΕΚ:

«Όλοι δεχόμαστε κριτική, είναι καλοδεχούμενη εφόσον ασκείται σε κόσμια πλαίσια. Δεχόμαστε την κριτική. Όλους τους υπολογίζουμε, όλους τους ακούμε. Λαμβάνω υπόψη και τον τελευταίο οπαδό. Η κριτική δεν πρέπει να γίνεται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, δεν πρέπει να στοχεύει προπονητή ή παίκτες, είναι επιζήμια. Θέλουμε τον κόσμο να μας υποστηρίζει. Μετά τον αγώνα, όλοι μπορούν να πουν την γνώμη τους όμορφα και ωραία. Θα επικοινωνήσουμε με τον κόσμο. Δεν μπορεί στο γήπεδό μας 2-3 άτομα να χαλούν την εξαιρετική εικόνα του κόσμου μας που έρχεται για να παρακολουθήσει αυτό που αγαπάμε. Ας τα λένε σε εμένα αυτά που θέλουν να πουν, όχι στον προπονητή και στους παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ