aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Μπεργκ απάντησε έμμεσα στον Κετσπάγια με πανηγυρισμούς και νταμπλ

Ο Μπεργκ απάντησε έμμεσα στον Κετσπάγια με πανηγυρισμούς και νταμπλ

Παραμονές του ιστορικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη (16/9, 18:00) στο ΓΣΠ ο Χένινγκ Μπεργκ άδραξε την ευκαιρία και με έμμεσο τρόπο απάντησε στις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός προπονητής της Ανόρθωσης με αφορμή τις τοποθετήσεις από πλευράς Ομόνοιας για το περσινό πρωτάθλημα δήλωσε ενοχλημένος: «τελευταία ακούω πολλά, δεν ξέρω αν το κάνουν σκόπιμα, για να πικάρουν εμένα, την ομάδα ή τον κόσμο μας. Ένα πράγμα θα πω, αυτή η ομάδα δεν έχει κερδίσει τίποτα εκτός αγωνιστικού χώρου. Ό,τι έχει κερδίσει, το έχει κερδίσει εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, πέρασε πολλά αυτή η ομάδα και είμαστε εδώ για να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος. Ελπίζω να μην γίνουν και φέτος αυτά που έγιναν πέρσι και να πάρει κάποιος οτιδήποτε στα χαρτιά», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

Τρεις μέρες μετά ο Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα έδωσε συνέχεια στην κόντρα με αναφορές όπως «δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα» και «δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να κατακτήσουμε το νταμπλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ