aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗO Μπενίτο «on call»

O Μπενίτο «on call»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Συμβόλαια τουλάχιστον σε τρεις ποδοσφαιριστές έχει αποστείλει ο Αλμπέρτο Μπενίτο και είναι σε αναμονή της υπογραφής τους για να προχωρήσει η Ανόρθωση σε νέες ανακοινώσεις.

Με την προσθήκη και του Ρίος, ο σύλλογος της Αμμοχώστου έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο τον προγραμματισμό και είναι κοντά σε συμφωνία και με άλλους ποδοσφαιριστές. Ακόμη και εντός της βδομάδας μπορεί να προκύψουν ακόμη δυο μετεγγραφές, αν όλα κυλήσουν ομαλά και όπως προσδοκά ο τεχνικός διευθυντής της «Κυρίας».

Σε δέκα μέρες, άλλωστε, η ομάδα θα ταξιδέψει στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και είναι σημαντικό μέχρι τότε να έχει έναν ικανοποιητικό αριθμό ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της, για να μπορέσει ο προπονητής να δουλέψει και να προετοιμάσει την ομάδα του αναλόγως.

Ο Μπενίτο τις τελευταίες μέρες είχε αρκετές συναντήσεις με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών αλλά και με τον Χρίστο Πουλλαΐδη, για το κεφάλαιο προγραμματισμός. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θέλει να φέρει στην Ανόρθωση ποδοσφαιριστές σε θέσεις που υπάρχουν σημαντικά κενά και μια τέτοια είναι του δεξιού μπακ και μέσου.

Απ’ εκεί και πέρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται με τον Γκονσάλβες να είναι από τους ποδοσφαιριστές που δείχνουν διάθεση να δουλέψουν και να κάνουν μια καλή σεζόν. Ο ταχύτατος επιθετικός παρουσιάζεται αλλαγμένος προς το καλύτερο προς ικανοποίηση του τεχνικού διευθυντή και του τεχνικού τιμ. Η αξία του είναι εγνωσμένη, όμως τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του αλλά και ο χαρακτήρας του είναι που κάνουν τους ανθρώπους της Ανόρθωσης να είναι συγκρατημένοι.

Για τον Ντλόβου, είναι δεδομένο ότι η διοίκηση αν δεχθεί ικανοποιητική πρόταση, θα την εξετάσει και θα καταλήξει σε παραχώρησή του ή όχι. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο σύλλογος, ο Ντλόβου θα συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία του με την Ανόρθωση για ακόμη δυο σεζόν. Όσον αφορά στην περίπτωση του Ιράκλι Μαϊσουράντζε, ο Γεωργιανός φαίνεται να αποτελεί οριστικά παρελθόν αφού δεν τα βρήκαν οι δυο πλευρές, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένει καλύτερη πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ