aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Μπενίτο ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές

Ο Μπενίτο ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Υπέβαλε την παραίτησή του από την Αλμερία και μέχρι την Παρασκευή θα είναι στην Κύπρο για να ολοκληρώσει, όπως όλα δείχνουν, τη συμφωνία του με την Ανόρθωση.

Ο Αλμπέρτο Μπενίτο έρχεται στο νησί μας, θα παρακολουθήσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα και αναμένεται να πιάσει και επίσημα δουλειά.

Είναι δεδομένο ότι θα έχει να κάνει πολλά στο προπονητικό κέντρο του «Αντώνης Καράς» για να μπορέσει η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να καταφέρει να δημιουργήσει κάτι πολύ καλύτερο απ’ ό,τι παρουσίασε στην τρέχουσα σεζόν. Ο Μπενίτο έρχεται και ετοιμάζει ριζικές αλλαγές.

Όσοι τον γνωρίζουν –έστω και λίγο– έχουν να λένε για έναν άνθρωπο που του αρέσει να βλέπει μεν επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως δεν είναι λάτρης του «χτισίματος» του παιχνιδιού από την άμυνα με μπόλικη υπομονή, όπως προσπάθησε να κάνει ο Αντρέ Πάους όσο καιρό ήταν στην Ανόρθωση. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι της «Κυρίας» θα πρέπει να περιμένουν κάτι διαφορετικό όσον αφορά στη φιλοσοφία που θα προσπαθήσει να εφαρμόσει ο Μπενίτο.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις επιλογές παικτών που θα κάνει. Είναι λογικό να ρίξει μεγαλύτερο βάρος στην ισπανική αγορά. Εκεί όπου γνωρίζει πολύ καλά πράγματα και καταστάσεις. Το «κλειδί» στο να κάνει όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά του είναι η διοίκηση να τον εμπιστευτεί απόλυτα και να τον αφήσει να δουλέψει όπως ο ίδιος θέλει και πιστεύει ότι μπορεί να αποδώσει.

Αν δεν γίνει αυτό, τότε τα ποσοστά να πετύχει ο Μπενίτο θα μειωθούν. Είναι σημαντικό ο νέος τεχνικός διευθυντής να νιώσει ότι έχει όντως το ελεύθερο να κάνει αυτό που ο ίδιος θεωρεί ότι θα ανεβάσει την ομάδα ξανά στα ψηλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ