aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEO Μπάγεβιτς ήθελε και επέμενε να δοθεί πίστωση χρόνου στον Τιμούρ

O Μπάγεβιτς ήθελε και επέμενε να δοθεί πίστωση χρόνου στον Τιμούρ

Συζητήθηκε αρκετά η απουσία τού Ντούσαν Μπάγεβιτς από την επίσημη παρουσίαση τού Ζοσέ Μοράις.

Οι “κακές γλώσσες” λένε, μάλιστα, ότι υπήρχε λόγος που ο “Ντούσκο” δεν καλωσόρισε τον νέο προπονητή τής ΑΕΚ. Κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν ήταν δική του επιλογή ο Πορτογάλος κόουτς!

Όπως φημολογείται, ο Σέρβος είχε σοβαρές ενστάσεις για τον άπειρο, ως πρώτο προπονητή, Ζοσέ Μοράις και, μάλιστα, τις εξέφρασε προς τα υψηλά κλιμάκια τής ΠΑΕ. Eπίσης, λέγεται ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήθελε και επέμενε να δοθεί πίστωση χρόνου στον… Τιμούρ Κετσπάγια!

Ο Σέρβος πίστευε ότι ο Γεωργιανός είχε τις δυνατότητες να γυρίσει το χαρτί για την ΑΕΚ και να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Ειδικά μετά το διπλό στη Λάρισα, ο “Ντούσκο” φέρεται να εισηγήθηκε την παραμονή τού Τιμούρ Κετσπάγια στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο και να εξέφρασε την άποψη πως ήταν αντίθετος με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, η πρότασή του δεν εισακούστηκε και τελικά η διοίκηση προχώρησε στην αντικατάσταση τού Γεωργιανού με τον Ζοσέ Μοράις.

Μένει, λοιπόν, τώρα να δούμε ποιος θα δικαιωθεί γι’ αυτή την απόφαση…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ