aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Αράζ κράτησε το «Χ», ο Ράγιος έχασε πέναλτι (pics)

Ο Αράζ κράτησε το «Χ», ο Ράγιος έχασε πέναλτι (pics)

Στην ισοπαλία (1-1) έμεινε η Ανόρθωση στο φιλικό με τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το σκορ άνοιξε ο Μαραγουδάκης στο 4’ με σουτ εντός περιοχής. Μετά το 0-1, οι κυανόλευκοι ανέπτυξαν πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες για να ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα.

Υστέρησαν όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα στην τελική πάσα ή δεν βρήκαν στόχο στην τελική προσπάθεια, με πρωταγωνιστές τους Καρλίτος, Ράγιος, Καμαρά, Ντουγκλάο. Τη λύση έδωσε στο 83’ ο νεοαποκτηθείς Αράζ Αμπντουλάγεφ, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 60’ στη θέση του Γκάντσεφ, και με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Ακολούθως ο Παλάνκα κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ράγιος (86’) και το έχασε.

Η αρχική ενδεκάδα που παρέταξε ο Λέβι: τερματοφύλακας ο Αρούς, πλάγιοι μπακ οι Μπανταλόφσκι και Πράνιτς, στόπερ οι Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο, μέσοι οι Σιβού, Βίκτορ και Γκάντσεφ, πλάγιοι φορ οι Ράγιος, Καρλίτος και επιθετικός κορυφής ο Καμαρά. Μετά από ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω τραυματισμού του Καρλίτος, πέρασε στον αγώνα ο Παλάνκα.

Υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο του Κρίστη Θεοφίλου, ο οποίος αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Άρη, ωστόσο τονίζουμε πως δεν ήταν η τιμητική του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ