aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ αποκαλυπτικός διάλογος Χαμπουλλά – Ουάρντα και η κοινή επιθυμία με Αρτυματά

Ο αποκαλυπτικός διάλογος Χαμπουλλά – Ουάρντα και η κοινή επιθυμία με Αρτυματά

Την κοινή επιθυμία της Ανόρθωσης και του Κώστα Αρτυματά για ανανέωση της συνεργασίας του μετέφερε μιλώντας στο Digital ο πρόεδρος της Ανόρθωσης. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς επανέλαβε την ειλημμένη απόφαση για απόκτηση επιθετικού, αφήνοντας ανοικτό παράθυρο για άλλη μία προσθήκη, ενώ αποκάλυψε την επιθυμία του Ουάρντα όπως αυτή εκφράστηκε το καλοκαίρι όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου.

O πρόεδρος της «Κυρίας» υπογράμμισε πως οι τελευταίες σερί νίκες της Ανόρθωσης διαφοροποίησαν τα βαθμολογικά δεδομένα, εξέφρασε την άποψη πως η διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας δεν είναι σημαντική, χαρακτήρισε επιτυχημένο το 2021 με την κατάκτηση του κυπέλλου και τη συμμετοχή στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Νινούα, και σημείωσε πως πέραν της απόκτησης επιθετικού περιμένει να αξιολογήσει το «παζάρι».

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις

Για το κεφάλαιο Αρτυματάς, ανέφερε: «Υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές στο να καταλήξουν. Για κανέναν ποδοσφαιριστή δεν έχουμε καμία πρόταση από άλλη ομάδα. Είμαι αισιόδοξος πάντα εγώ, σε όλα τα θέματα. Η προσπάθεια μας, είναι πως παίκτες όπως τον Κωστάκη Αρτυματά να παραμείνουν στην ομάδα. Η εκτίμηση για το άτομο του είναι μεγάλη, η προσφορά του τεράστια. Απ’ εκεί και πέρα πάντα με απόλυτο σεβασμό στον οποιονδήποτε, κινούμαστε πολύ προσεκτικά σε καθορισμένα οικονομικά πλαίσια. Στόχος μας είναι να στελεχώσουμε την Ανόρθωση με Κύπριους ικανότατους παίκτες. Είναι σημαντική η παρουσία Κύπριων στα αποδυτήρια και γι’ αυτό φέραμε αρκετά παιδιά φέτος τα οποία μαζί με τους ξένους βοηθούν τα μέγιστα. Ο προγραμματισμός και τα θέματα των ανανεώσεων δεν είναι κάτι στατικό. Είναι μια κινητή διαδικασία. Αν θυμάστε και πέρσι είχαμε αρκετούς παίκτες που έληγαν τα συμβόλαια τους και την κατάλληλη στιγμή κρατήσαμε όσους θέλαμε. Το ίδιο θα συμβεί και φέτος».

Για την πιθανότητα παραμονής του Ουάρντα, είπε: «Ο ίδιος ο Ουάρντα δέχθηκε πρόταση από μένα για δύο χρόνια. Μου είχε ξεκαθαρίσει ο ίδιος στο γραφείο μου θέλει να κάνει ένα σταθμό στην Κύπρο για ένα χρόνο για να διεκδικήσει καριέρα στο εξωτερικό. Γνωρίζει ο ίδιος τη δική μας ευχαρίστηση για την απόδοσή του και την επιθυμία μας να παραμείνει. Η σχέση του με τον προπονητή είναι άριστη και θέλω να πιστεύω ότι εάν δεν του δοθεί η ευκαιρία για καριέρα στο εξωτερικό, θα παραμείνει στην ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ