aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ ΑΠΟΕΛ ο Θεοδώρου και η Ανόρθωση

Ο ΑΠΟΕΛ ο Θεοδώρου και η Ανόρθωση

Η μεταγραφή του Δημήτρη Θεοδώρου ολοκληρώθηκε στον ΑΠΟΕΛ και πλέον ο διεθνής Κύπριος επιθετικός θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Η κίνηση για την μεταγραφή του Θεοδώρου είναι κάτι που είχε στα σκαριά εδώ και τουλάχιστον 6 μήνες η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη που ήθελε να προλάβει τους επίδοξους μνηστήρες σε περίπτωση που η Ένωση θα τον έβγαζε για πώληση.

Να θυμίσουμε πως πέρσι το καλοκαίρι η Ανόρθωση είχε καταθέσει πρόταση στην διοίκηση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου για την απόκτηση του Δημήτρη Θεόδωρου. Η απάντηση όπως φημολογείται ηταν 200 χιλιάδες κάτι που ανάγκασε την διοίκηση της Μεγάλης Κυρίας να κάνει «μεταβολή».

Επίσης, το 2016 σε ηλικία 19 ετών, ο Δημήτρης Θεοδώρου είχε κάνει προετοιμασία με την Ανόρθωση αλλά τότε ο Πούτσε είχε κόψει τον ποδοσφαιριστή από τις προπονήσεις της βαρωσιώτικης ομάδας. Φυσικά τότε ο Θεοδώρου μάλλον δεν κατάφερε να πείσει τον Πούτσε και τον Μπενίτο με την παρουσία του στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ