aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΟ... από μηχανής θεός και τα πολλά λάθη του Νεοκλέους

Ο… από μηχανής θεός και τα πολλά λάθη του Νεοκλέους

Το γκολ του Αράζ Αμπντουλάγιεφ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης με την Αλκή (2-1), ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και ο Αζέρος ήταν ο λυτρωτής για την ομάδα της Ανόρθωσης. Ήταν το δεύτερο γκολ του Αμπντουλάγιεφ στο πρωτάθλημα αφού σκόραρε και επί της ΑΕΛ (1-1). Δικαιολογημένα λοιπόν, η ιστοσελίδα μας θεωρεί τον ποδοσφαιριστή ως το πρόσωπο του αγώνα, ενώ υπό άλλες συνθήκες μπορούσε να ήταν ίσως ο Αμπντουλαΐ Σιεού, ή κάποιος άλλος.

Όσον αφορά στην φάση που μπορεί να θεωρηθεί ως πολύ καθοριστική, καταγράφουμε την εξής: Στο 63ο λεπτό η Αλκή έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Βιλί Σεμέδο, ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον Αριέλ Αρούς, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έξω. Αν γινόταν το 0-2, τα πράγματα ίσως να ήταν πολύ διαφορετικά στη συνέχεια.

Όσον αφορά στην διαιτησία; Χα… Άσχημη! Πολλά και σοβαρά ήταν τα λάθη από τη διαιτησία του Νικόλα Νεοκλέους. Στο 7ο λεπτό ο Φραγκέσκου δέχεται κίτρινη κάρτα που θα μπορούσε να ήταν και κόκκινη. Στο 47΄, πριν από το δοκάρι τουΣισέ, φαίνεται να υπάρχει ένα τράβηγμα του Ιτούα στον Καμαρά (πέναλτι), ενώ ο Πάρντο έσπρωξε από πίσω τον Καλό στο 68΄ και ο διαιτητής έπρεπε να τον αποβάλει και να καταλογίσει πέναλτι. Στην Αλκή διαμαρτυρήθηκαν ότι πριν το δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης η μπάλα πέρασε σε πλάγιο άουτ, ενώ φωνάζουν και για την αποβολή του προπονητή Σάββα Δαμιανού. Γενικά είχε πολλά λάθη και αδυναμίες η διαιτησία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ