aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Αντόνιο Ανιέτε στη λίστα!

Ο Αντόνιο Ανιέτε στη λίστα!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολλά είναι τα ονόματα που φέρονται ως υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι στην Ανόρθωση, μιας και η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται σε διαδικασία… χτισίματος. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι ένας εκ των παικτών που προτάθηκαν και εξετάζεται είναι ο Ισπανός ακραίος επιθετικός Αντόνιο Ανιέτε, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 30 συμμετοχές και 5 γκολ στη Λέφσκι Σόφιας.

Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Βουλγαρία, να έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο Ανιέτε ξεκίνησε την καριέρα του από μικρές ομάδες της Ισπανίας και τη σεζόν 2012-13 πήρε μετεγγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου σκόραρε επτά γκολ.

Στη συνέχεια έπαιξε στη Νίκη Βόλου μετρώντας 12 γκολ και την επόμενη σεζόν μετακόμισε στη Λέφσκι Σόφιας, όπου σε 28 ματς σκόραρε 14 φορές. Πέρσι αγωνίστηκε στο Αζερμπαϊτζάν με τη Νέφτσι έχοντας 26 συμμετοχές και 3 γκολ ενώ φέτος επέστρεψε στη Λέφσκι. Αν το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Ανιέτε είναι «ζεστό», θα διαφανεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Παντελή θα έχει συνάντηση με τον Μπανταλόφσκι με στόχο να κλείσει τη συμφωνία μαζί του, ενώ θα γίνει άλλη μία προσπάθεια με τους Μανόλεφ, Μποντούροφ. Οι δυο τελευταίοι φαντάζουν δύσκολες επιλογές, ακόμη και τώρα που η ΤΣΣΚΑ δεν θα παίξει στην Ευρώπη. Μία άλλη περίπτωση που φαίνεται να απασχολεί την Ανόρθωση είναι αυτή του Κωνσταντίνου Μιντίκκη.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και πιθανόν να τεθεί εκτός πλάνων. Σε περίπτωση που επισημοποιηθεί το διαζύγιό του με την ομάδα της Λάρνακας, η Ανόρθωση ίσως κινηθεί για την απόκτησή του ώστε να αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή για τη θέση του δεξιού μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ