aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Ανορθωσιάτης Μασιάς, η θέση του εκτελεστικού πρόεδρου και η κόκκινη στο Λάνινγκ

Ο Ανορθωσιάτης Μασιάς, η θέση του εκτελεστικού πρόεδρου και η κόκκινη στο Λάνινγκ

Τις επαφές με τον Χρίστο Πουλλαΐδη για το ενδεχόμενο πρόσληψης στη θέση του εκτελεστικού προέδρου της Ανόρθωσης το καλοκαίρι του 2016 επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Μασιάς. Μιλώντας στο Pod Cast της MC Digital Media ο πρώην διαιτητής, ποδοσφαιρικός παράγοντας και νυν ατζέντης παικτών και επιχειρηματίας ανέφερε ότι μικρός ήταν οπαδός της Ανόρθωσης, σε βάρος της οποίας έκανε όπως είπε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του με τη μη υπόδειξη κόκκινης στον Λάνινγκ του ΑΠΟΕΛ σε ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Υπήρξε μια έντονη φημολογία, υπήρχαν κάποιες συζητήσεις, έγινε επαφή αλλά για διάφορους λόγους δεν κατέληξε σε γάμο», ανέφερε ο Δημήτρης Μασιάς μετά από σχετικό ερώτημα για τις επαφές που είχε με τον μεγαλομέτοχο της Ανόρθωσης.

Για τη θέση του εκτελεστικού προέδρου είχαν δει το φως της δημοσιότητας τότε και τα ονόματα των Ανδρέα Μιχαηλίδη και Χρίστου Μαραγκού. Εν τέλει δεν έγινε ποτέ πρόσληψη εκτελεστικού πρόεδρου και στην προεδρία της εταιρείας επέστρεψε λίγους μήνες αργότερα ο Ανδρέας Παντελή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ