aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Ανανίτζε είχε καλύτερες προτάσεις. Όμως ο Κετσπάγια…»

«Ο Ανανίτζε είχε καλύτερες προτάσεις. Όμως ο Κετσπάγια…»

Σε μέσο της Ρωσίας μίλησε ο μάνατζερ που εκπροσωπεί το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης. Ο Τζάνο Ανανίτζε αποτελεί κίνηση – «μπάμ» από τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου, ο οποίος μάλιστα είχε στα χέρια του κι άλλες προτάσεις, ωστόσο ο Κετσπάγια έπαιξε το ρόλο του στην απόφαση του 27χρονου.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός πως επέλεξε την Ανόρθωση: «Ο κυριότερος λόγος ήταν ο Κετσπάγια. Είναι γνώριμος του Τζάνο εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζει ακριβώς τις δυνατότητες του Ανανίντζε και ξέρει τι να απαιτήσει από αυτόν. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρειάζεται η Ανόρθωση. O σύλλογος έχει πολλούς Γεωργιανούς που γνωρίζει ο Τζάνο και μπορεί να παίξει μαζί τους».

Διαβάστε επίσης: Τέλειωσε το θέμα με Ντούρις στην Ανόρθωση

Για τις προτάσεις που είχε στα χέρια του ο ποδοσφαιριστής: «Είχαμε και άλλες επιλογές μπροστά μας. Προτάσεις από Τουρκία, Ελλάδα και Ρωσία που οικονομικά ήταν πολύ καλύτερες. Όμως αποφασίσαμε πως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή, είναι ο Τζάνο να παίξει όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται για να πάρει ρυθμό και να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του. Είναι μόλις 27 χρονών και μπορεί να παίξει σε ψηλό επίπεδο για πολύ καιρό ακόμη. Είναι επίσης σημαντικό και το γεγονός πως η Ανόρθωση διεκδικεί τον τίτλο. Να παλεύεις τον τίτλο είναι πολύ πιο ενδιαφέρον παρά να είσαι στη μέση της βαθμολογίας ή να παλεύεις για να αποφύγεις τον υποβιβασμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ