aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ «άλλος» Ράγιος διά… χειρός Τιμούρ

Ο «άλλος» Ράγιος διά… χειρός Τιμούρ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Πάει μια τετραετία από τότε που ο Ρούβεν Ράγιος μάς συστήθηκε εδώ στην Κύπρο, αφού κάποιοι από εμάς είχαν πάρει μια πρώτη γεύση όταν αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης. Από την πρώτη στιγμή, η συντριπτική πλειοψηφία διέγνωσε την ποιότητα, την τεράστια αξία και το ταλέντο του Ισπανού μέσου.

Όπως όλα τα «δεκάρια» όμως είχε κι αυτός κάποια «μικροκουσούρια», όπως την «τεμπελιά» στο μαρκάρισμα, ότι δεν πολυ-έτρεχε στο γήπεδο, δεν «σκιζόταν» που λέμε, αλλά αυτά έρχονταν σε δεύτερη μοίρα, αφού στην καλή του μπορούσε μόνος του να κερδίσει ένα παιγνίδι. Όπως έγινε στον προχθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Σε τέσσερα ματς έκανε ό,τι δεν κατάφερε σε 24

Ο Ισπανός ήταν χάρμα ιδέσθαι και άλλο τόσο αλήθεια είναι πως ο 33χρονος άσος παρουσιάζεται στη φετινή σεζόν αλλαγμένος. Σ’ αυτό σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε η παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της «Κυρίας». Ο Γεωργιανός τεχνικός, που γνωρίζει καλύτερα από τον κάθε άλλο τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης θέσης, αλλά και το τι και πόσα μπορεί να προσφέρει ο Ράγιος, τον έπιασε -που λέει ο λόγος- από το χεράκι και του είπε «το και το» και τον μεταμορφωσε! Όπερ και εγένετο, ο Ισπανός από παιγνίδι σε παιγνίδι έδειχνε και γινόταν καλύτερος με αποκορύφωμα την εμφάνιση με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Ράγιος στον Active: «Γι’ αυτό τον λόγο με βλέπετε έτσι φέτος…»

Άλλο τόσο αλήθεια είναι πως όλη η Ανόρθωση είναι ανεβασμένη και έβαλε και σ’ αυτό το χεράκι του ο Τιμούρ, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις του Ράγιος τα πράγματα γίνονται ευκολότερα για όλη την ομάδα. Τέτοιους παίκτες χαίρεται να τους βλέπει όλος ο φίλαθλος κόσμος, αφού είναι αυτοί που μαζεύουν τον κόσμο στο γήπεδο, πράγμα που έγινε και στην περίπτωση της Ανόρθωσης. Στην περίπτωση της ομάδας της Αμμοχώστου ωστόσο τα πράγματα δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον Ράγιος, αλλά με τη δίψα και την αδημονία να ξαναδεί ο κόσμος την ομάδα να γράφει Ιστορία. Αν η «Κυρία» και ο Ράγιος συνεχίσουν να εκπέμπουν στις ίδιες υψηλές συχνότητες, όλα είναι πιθανά.

Διαβάστε επίσης: Ξέρει τι κάνει και τι λέει ο Τιμούρ

Επί του παρόντος ο Ισπανός μέσος είναι αυτός που συμβάλλει τα μέγιστα στην αλλαγή που βλέπουμε στην Ανόρθωση, καθώς αποτελεί «το δέκα το καλό της ομάδας» και με τη συμβολή και των υπολοίπων το γλυκό έρχεται και δένει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ