aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Αδάμος Μοντάνιος β’ αντιπρόεδρος

Ο Αδάμος Μοντάνιος β’ αντιπρόεδρος

Η κοπή της βασιλόπιτας για το 2023 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο πλαίσιο συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας εκλέγηκε άνευ ανθυποψηφίου β’ αντιπρόεδρος της ΚΟΠΕ ο Αδάμος Μοντάνιος, ενώ μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο Μιχάλης Φωτίου εκπροσωπώντας την Ανόρθωση Πετόσφαιρα (Β’ Κατηγορία Γυναικών) και η Χριστιάνα Σταύρου ως εκπρόσωπος της Β’ Κατηγορίας. Τα μέλη ενέκριναν τον προϋπολογισμό του έτους και συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία και τα σωματεία.

Παράλληλα, συζητήθηκε η συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών στο Silver Cup που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τη Λετονία και τα Νησιά Φαρόε σε διπλούς αγώνες με τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ δρ Μιχάλη Κρασιά να θέτει στόχο χρυσού μεταλλίου. Σε άλλα θέματα εγκρίθηκε η συμμετοχή του τεχνικού συμβούλου Γιώργου Στεφανίδη σε συνέδριο της CEV για το School Project τον ερχόμενο Μάρτιο στο Λουξεμβούργο.

Στη συνεδρία έγινε ενημέρωση για το Μπιτς Βόλεϊ ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων Μαρίνος Στυλιανίδης ενημέρωσε για την παρουσία των Εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών U17 στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα MEVZA που διοργανώνονται σε Σλοβενία και Σλοβακία αντιστοίχως. Έγινε αναφορά για την προετοιμασία ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 Γυναικών που η τελική φάση θα διεξαχθεί στη Λευκωσία μεταξύ 1- 14 Ιουλίου 2024.

Για τις θέσεις κατάταξης, η Εθνική μας ομάδα U17 Aνδρών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MEVZA έχασε από την Τσεχία με 1-3 σετ αν και προηγηθήκαμε 1-0. Η Εθνική μας πήρε το πρώτο σετ με 25-19, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Οι Τσέχοι με 17-25 ισοφάρισαν 1-1, πήραν προβάδισμα με 25-27 κι έφτασαν στη νίκη με 10-25.

ΚΥΠΡΟΣ (Χρ. Πούλλακος): Τιριούμκιν 8, Παστελάς 6, Παλουρτή Χρυσοστόμου 14, Χριστοφόρου 13, Καδής 1, Λίμπερο 1: Χατζηναθαναήλ (50% υποδοχές, 13% άριστες), Λίμπερο 2: Μαλέκκος, Xρυσοστομίδης 1, Μπέης, Νικολάου, Βαρνάβα.

Η Εθνική ομάδα Γυναικών U17 στο Πούχοφ της Σλοβακίας ηττήθηκε από την Αυστρία με 1-3 σετ (25-22, 9-25, 22-25, 10-25) και χθες από τη Σλοβακία με 0-3 σετ (17-25, 17-25, 18-25) και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στην 8η θέση του Πρωταθλήματος MEVZA.

Η εθνική μας με προπονητή τον Λούη Λοΐζου αγωνίστηκε με τις Θεοδότου, Θεμιστοκλέους, Ηροδότου, Κοντού, Χειμωνίδου, Λίμπερο 1: Σιακίδου, Λίμπερο 2: Kαΐκκη, Σιαπάνη, Σοφοκλέους, Λάσπου, Μαυρομούστακου, Κυριάκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ