aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝυχτοβάτες γέμισαν με συνθήματα τους τοίχους του κτηρίου της ΚΟΠ (vid & pics)

Νυχτοβάτες γέμισαν με συνθήματα τους τοίχους του κτηρίου της ΚΟΠ (vid & pics)

Νυχτοβάτες οπαδοί προέβησαν σε άσχημη ενέργεια αργά το της Παρασκευής (15/02) γεμίζοντας τους τοίχους του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΚΟΠ, με συνθήματα σχετικά με την ένσταση του Απόλλωνα για αντικανονική συμμετοχή του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο και το πολύκροτο θέμα με το δελτίο υγείας του Νιγηριανού.

Διαβάστε επίσης: Ηχηρή παρέμβαση πρώην μέλους του ΚΟΑ για την υπόθεση Ουζόχο

«Χατ-τρικ», «Ένσταση» και «Μ.94» είναι οι λέξεις που γράφτηκαν με σπρέι στους τοίχους όπου βρίσκεται η είσοδος του κτηρίου. Το Μ.94 πάντως, πιθανόν να αφορά σε οπαδούς της Ανόρθωσης, καθώς το 1994 είναι το έτος ίδρυσης των οργανωμένων και συγκεκριμένα των «Μαχητών».

Διαβάστε επίσης: Λοιπόν, πάμε για ανακεφαλαίωση – «Υπομονή, υπομονή, υπομονή…»

Όσον αφορά στο περιπολικό που βλέπετε στη φωτογραφία, δεν βρέθηκε εκεί για έρευνα, αλλά για να αναφέρει το περιστατικό, καθώς περιπολούσε στην περιοχή εκείνη τη στιγμή (σήμερα 16/2 δηλαδή, πριν από το μεσημέρι). Από τα γραφεία της ΚΟΠ ωστόσο, τόνισαν στους αστυνομικούς πως είναι ενήμεροι και καταγγέλθηκε το περιστατικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ