aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝτούρις: Απαντήσεις στην Ανόρθωση, αποδείξεις στην Ομόνοια

Ντούρις: Απαντήσεις στην Ανόρθωση, αποδείξεις στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

«Είμαι ευχαριστημένος που μου έκανε πρόταση η Ομόνοια και δεν έπρεπε να πάω σε άλλη χώρα. Όμως αναγνωρίζω το γεγονός ότι θα ακούσω πολλά από τους οπαδούς της Ανόρθωσης στα παιχνίδια μεταξύ μας», ανέφερε ο Μίχαλ Ντούρις σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα sport.cz. Ο Σλοβάκος επιθετικός αναμφίβολα θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο σημερινό (12/9, 20:30) ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μετά από θητεία 2,5 χρόνων στην ομάδα της Αμμοχώστου ο 32χρονος φορ άλλαξε ποδοσφαιρική στέγη και το βράδυ του Σαββάτου θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του. Ο ίδιος περιμένει «εχθρική» υποδοχή από τους φίλους της Ανόρθωσης. Η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν άλλαξαν «στρατόπεδο» ποδοσφαιριστές που ήταν για τους οπαδούς της προηγούμενης ομάδας τους ποδοσφαιρικά ινδάλματα και «σημαίες» πολύ περισσότερο απ’ ότι ο Ντούρις για τους Ανορθωσιάτες.

Η αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποτελεί και για τον ίδιο τον Σλοβάκο μία ευκαιρία για απαντήσεις και αποδείξεις. Είναι κοινό μυστικό ότι στην «Κυρία» όχι μόνο δεν τα έβαψαν μαύρα όταν ενημερώθηκαν για την επιθυμία του Ντούρις να πάει σε άλλη ομάδα, αλλά χάρηκαν γιατί θα γλύτωναν το ψηλό συμβόλαιό του και θα άνοιγε ο δρόμος (οικονομικά και σε θέση στο ρόστερ) για την απόκτηση επιθετικού με περισσότερη έφεση στο σκοράρισμα.

Αγωνίστηκε τέσσερα παιχνίδια με τη φανέλα της Ομόνοιας, τα τρία εξ αυτών βασικός, και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ με το «τριφύλλι» στο στήθος. Μοιραία, άρχισε η συζήτηση από τους φίλους της Ομόνοιας για το κατά πόσον ο Ντούρις ήταν η σωστή επιλογή για την αντικατάσταση του Ματ Ντάρμπισαϊαρ.

Ο χρόνος θα δείξει εάν η επιλογή της Ανόρθωσης να τον αφήσει ελεύθερο και πολύ περισσότερο αυτή της Ομόνοιας να τον προσθέσει στο «οπλοστάσιό» της ήταν ορθή. Ένα ματς εκτός έδρας απέναντι στην… πρώην αποτελεί γερό τεστ για τον επιθετικό της Εθνικής Σλοβακίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ