aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝτέλετιτς: «Θέλω να πετύχω με την Ανόρθωση, κάθε αγώνας τελικός»

Ντέλετιτς: «Θέλω να πετύχω με την Ανόρθωση, κάθε αγώνας τελικός»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα» της Cablenet βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Μίλος Ντέλετιτς. Μεταξύ άλλων εξέφρασε τη θέληση του να πετύχει με την προσφυγική ομάδα, να έχει μια καλή χρονιά και να βοηθήσει, ενώ χαρακτήρισε κάθε αγώνα ως τελικό.

Μερικά απ’ όσα δήλωσε ο Μίλος Ντέλετιτς: «Πάντα έχω ψηλούς στόχους και θέλω να πετύχω με την Ανόρθωση. Να έχουμε μια καλή χρονιά και να βοηθήσουμε την ομάδα. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα για το βήμα παραπάνω. Πρέπει να διατηρήσουμε τη σταθερότητα μας και να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ως τελικό. Πρέπει να δούμε τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ με μεγάλη σοβαρότητα. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά για να νικήσουμε».

Για τους φίλους της Ανόρθωσης στο Βελιγράδι: «Νομίζω ότι όλοι αυτό που μου είπαν ήταν ότι οι οπαδοί της Ανόρθωσης που ήταν στο γήπεδο, ήταν πολύ ωραία να παίζεις μπροστά τους, ήταν μαγικοί. Έχουν αφήσει καλή εντύπωση σε όλο τον κόσμο στη Σερβία. Τραγούδησαν με τους οπαδούς της Παρτιζάν μαζί, και για το Κόσοβο. Αυτό ήταν σημαντικό. Όλοι ήταν ευχαριστημένοι με τους οπαδούς της Ανόρθωσης».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ