aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝτέλετιτς στον Active: «Είπα “ναι” στην Ανόρθωση χωρίς δεύτερη σκέψη»

Ντέλετιτς στον Active: «Είπα “ναι” στην Ανόρθωση χωρίς δεύτερη σκέψη»

Σε άπταιστα ελληνικά και με την ανυπομονησία έκδηλη ο Μίλος Ντέλετιτς μίλησε αποκλειστικά στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» λίγες ώρες μετά τη συμφωνία με την Ανόρθωση.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται στην ομάδα της Αμμοχώστου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την ΑΕΚ Αθηνών και έτσι μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στα ελληνικά γήπεδα, όπου έπαιξε σε Λάρισα, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης και Λαμία θα δοκιμάσει την «τύχη» του στην «Κυρία», αφού δεν ήταν στις επιλογές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Μίλος, πού σε βρίσκουμε, πώς είσαι; «Καλά, καλά. Είμαι στην Αθήνα, μαζεύω τα πράγματά μου και θα έρθω στην Κύπρο».

Ήταν εύκολη η απόφασή σου να πεις το «ναι» και να έρθεις στην Ανόρθωση; «Από την πρώτη στιγμή που πήρα την πρόταση της Ανόρθωσης, είδα ότι οι άνθρωποι της ομάδας με θέλουν πάρα πολύ. Η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία και είναι κίνητρο για εμένα. Το αποφάσισα πολύ γρήγορα να έρθω. Με το που έγινε η πρόταση και είδα ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να με πάρουν, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Ήθελα και εγώ πάρα πολύ να έρθω».

Τι γνωρίζεις για την Ανόρθωση; Πρόλαβες να μάθεις πράγματα για τη νέα σου ομάδα; «Είμαι πέντε χρόνια στην Ελλάδα παρακολουθώ το πρωτάθλημα και ξέρω ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο και χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας».

Ήταν επιπλέον κίνητρο για σένα η συμμετοχή της Ανόρθωσης στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ; «Ναι, ναι σίγουρα. Εγώ υπόσχομαι ότι θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν».

Η Ανόρθωση έχει συμφωνήσει και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο… «Ναι, είναι ένα μεγάλο όνομα στην Ελλάδα και θα είναι καλό που θα έρθει στην Κύπρο».

Συνήθως αγωνίζεσαι στη θέση του δεξιού εξτρέμ, αν και είσαι αριστεροπόδαρος, σωστά; «Ναι, ναι. Η θέση στην οποία αποδίδω καλύτερα είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ. Αλλά, μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ανάλογα τι σύστημα παίζουμε και από πού θέλει ο προπονητής».

Τι σου έκανε περισσότερο εντύπωση απ’ όσα παρακολούθησες για το κυπριακό πρωτάθλημα; «Θυμάμαι τις πορείες που είχαν στην Ευρώπη, όλες οι ομάδες. Και η Ανόρθωση πιο παλιά και ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια φέτος».

Η Ανόρθωση ήταν η πρώτη κυπριακή ομάδα που έπαιξε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ… «Ναι, το θυμάμαι. Ήμουνα μικρός και έβλεπα τα παιχνίδια στους ομίλους με τον Παναθηναϊκό, την Ίντερ και την Βέρντερ. Έχω έρθει πολλές φορές στην Κύπρο για διακοπές. Μου αρέσει πολύ».

Πού έχεις πάει διακοπές; «Έχω έρθει δύο χρόνια συνεχόμενα, πρώτα στη Λεμεσό και μετά στην Αγία Νάπα».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της Ανόρθωσης; Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου θέλουν να φτάσει η ομάδα τους στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από πολλά χρόνια: «Ναι, πέρσι δεν είχαμε οπαδούς δίπλα μας. Ελπίζουμε ότι φέτος θα γυρίσουν στα γήπεδα και θα μας δώσουν ώθηση. Θα είναι σίγουρα ωραίο να παίζω στο γήπεδο της Ανόρθωσης, είναι ωραίο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ