aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝτέλετιτς: «Δείξαμε ότι είμαστε σε θέση να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα»

Ντέλετιτς: «Δείξαμε ότι είμαστε σε θέση να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις στο SDNA.gr παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Μίλος Ντέλετιτς, με αφορμή την κλήρωση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Γάνδη, για το Κόνφερενς Λιγκ.

Αφού ο Σέρβος «σκιαγράφησε» τη βελγική ομάδα, την οποία αντιμετώπισε με την «Κυρία» στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης, μίλησε και για τη «μάχη» του πρωταθλήματος. Όπως είπε, ο Απόλλων έχει αβαντάζ, όμως, η ομάδα της Αμμοχώστου έδειξε τόσο με τον ΑΠΟΕΛ, όσο και σε προηγούμενα παιχνίδια, ότι είναι σε θέση να κυνηγήσει τον τίτλο.

Το δημοσίευμα του SDNA:

Ο Σέρβος άσος της Ανόρθωσης σκιαγραφεί το προφίλ των «βουβαλιών» που θα βρει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League.

Για την ευρωπαϊκή διασταύρωση του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη, ομάδα την οποία και αντιμετώπισε με την Ανόρθωση στους ομίλους του Europa Conference League μίλησε στο SDNA ο Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ που αγωνίζεται δανεικός με επιτυχία από την ΑΕΚ στη «Μεγάλη Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στις επικείμενες αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων» με τα «βουβάλια» υπογραμμίζοντας ότι οι Θεσσαλονικείς είναι σε θέση να περάσουν, ειδικότερα αν εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της Τούμπας.

Σημειώνεται ότι ο Ντέλετιτς αγωνίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της ήττας με 2-0 από τη Γάνδη στη «Ghelamco Arena» για τη 2η αγωνιστική των ομίλων της νεόδμητης διοργάνωσης ενώ αντίστοιχα έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα (σ.σ 1-0 με γκολάρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου) αντίστοιχα για την 5η αγωνιστική στο ΓΣΠ.

Aρχικά, σε ερώτηση για το προφίλ της Γάνδης, ο 28χρονος άσος της κυπριακής ομάδας ανέφερε πως «είναι μία ομάδα που παίζει με τρεις πίσω στην άμυνα και έχει πολύ επιθετική προσέγγιση, έχει αξιόλογους παίκτες με ατομική ποιότητα. Στο ματς του Βελγίου μας δυσκόλεψαν πολύ και μας κέρδισαν όμως στην Κύπρο τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ήρθαν να αγωνιστούν έχοντας περάσει μάλιστα και ως πρώτοι, εμείς παίξαμε αποτελεσματική άμυνα και τους νικήσαμε».

Έπειτα σε ερώτηση για τους παίκτες κλειδιά των Βέλγων απάντησε ότι «ο Οτζίτζα Οφόε μπήκε αλλαγή στον αγώνα του Βελγίου και άλλαξε όλο το παιχνίδι της Γάνδης, επίσης έχουν πολύ καλούς παίκτες στην επίθεση. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, μπορεί να προκριθεί καθώς η Γάνδη δεν είναι και ομάδα φόβητρο».

Ακολούθως, έσταξε μέλι για τον συμπατριώτη του και ηγέτη του κυπελλούχου Ελλάδος, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, υπογραμμίζοντας ότι «πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή, μου αρέσει αρκετά προσωπικά, στο παρελθόν έπαιζε σε υψηλότερο επίπεδο αλλά πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη».

Mάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αβαντάζ που δίνει στην ελληνική ομάδα η έδρα της, το γήπεδο της Τούμπας, υποστηρίζοντας πως «έχοντας παίξει ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα… ξέρω πως είναι, μπορεί να γίνει εκεί η διαφορά και ενόψει της ρεβάνς στο Βέλγιο»

Έπειτα, δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον Μίλος Ντέλετιτς για τον παίκτη που τραβάει τα φλας στη Μεγαλόνησο, τον Άμρ Ουάρντα με τον Βαλκάνιο άσο να υποστηρίζει πως «πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη και άνθρωπο, έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί του, αυτή τη σεζόν παίζει καλά, ελπίζω να μείνει εδώ μαζί μας».

Κλείνοντας, η μάχη του πρωταθλήματος στην Κύπρο έχει φουντώσει με τις μηχανές να ζεσταίνονται ενόψει της έναρξης των play-off στα οποία και η Ανόρθωση θα συμμετάσχει με 38 βαθμούς μαζί με Πάφο (34), Άρη Λεμεσού (36) που είναι κάτω της και αντίστοιχα ΑΕΚ Λάρνακας (39), ΑΠΟΕΛ (39) και Απόλλωνα Λεμεσού αντίστοιχα από πάνω.

Ο Σέρβος επιθετικός εμφανίζεται αισιόδοξος πως η Ανόρθωση θα μπορέσει να φανεί συνεπής στο κυνήγι του καλύτερου δυνατού πλασαρίσματος υποστηρίζοντας ότι «εμείς κυνηγάμε το πρωτάθλημα, κάθε ματς είναι τελικός και θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Ο Απόλλωνας Λεμεσού έχει αβαντάζ αλλά δείξαμε τόσο με τον ΑΠΟΕΛ όσο και σε προηγούμενα παιχνίδια ότι είμαστε σε θέση να κυνηγήσουμε το τρόπαιο. Αισθάνομαι χαρούμενος εδώ, θέλω να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα δούμε τον Μάιο για το μέλλον μου…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ