aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝτεμπούτο Χριστοφή στην επίθεση, δεν το αποχωρίζεται ο «Τζίμης»

Ντεμπούτο Χριστοφή στην επίθεση, δεν το αποχωρίζεται ο «Τζίμης»

Πριν καν συμπληρώσει 24 ώρες παρουσίας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Δημήτρης Χριστοφή έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Ο Κύπριος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Κυρία» το απόγευμα της Παρασκευής (31/1) έκανε μία προπόνηση και το Σάββατο (1/2) πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τον «φοίνικα» στο στήθος.

Στο 68’ ο Χριστοφή αντικατέστησε τον Ρούβεν Ράγιος και καταχειροκροτούμενος πήρε θέση στην επίθεση της Ανόρθωσης, αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε σχηματισμό 4-4-2 με τους Χριστοφή – Μανθάτη στην επίθεση. Ο Χριστοφή είχε στην πλάτη το αγαπημένο του «77» αριθμό που είχε στη φανέλα και στην Ομόνοια.

Μάλιστα, στις δύο πρώτες επαφές του με την μπάλα έκανε πάσα με τακουνάκι, και έδωσε εξαιρετική παράλληλη πάσα στον Μανθάτη που αστόχησε από κοντά, ενέργειες που χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο της Ανόρθωσης. Λίγο αργότερα στο 82′ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Κυρίας με συρτό σουτ εκτός περιοχής και έτρεξε στον Τιμούρ Κετσπάγια να του το αφιερώσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ