aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝόβοτνι: «Γεια σας φίλοι της Ανόρθωσης, είμαι εδώ»

Νόβοτνι: «Γεια σας φίλοι της Ανόρθωσης, είμαι εδώ»

Με βίντεο στα ΜΚΔ ανακοίνωσε η Ανόρθωση την απόκτηση του Σόμα Νόβοτνι: «Γεια σας φίλοι της Ανόρθωσης, είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα σε αυτό το κλαμπ και ελπίζω να έχουμε πολλές επιτυχίες στο μέλλον».

Λίγο αργότερα η ομάδα της Αμμοχώστου επισημοποίησε την απόκτηση του Ούγγρου επιθετικού για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Soma Novothny. Η συνεργασία θα έχει διάρκεια μέχρι το Καλοκαίρι του 2023. O ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 86. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Βιογραφικό

Ο Σόμα γεννήθηκε στις 16/6/1994 στην πόλη Βέζμπρεμ της Ουγγαρίας και έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας. Στα 17 του, εντόπισε το ταλέντο του η Νάπολι και τον απέκτησε με πολυετές συμβόλαιο. Οι «παρτενοπέϊ» τον παραχώρησαν με τη μορφή δανεισμού σε διάφορες ομάδες και το 2016 πωλήθηκε στην Βελική Σιντ Τρουιντέν. Ακολούθησε πέρασμα από την Κορέα και την Ουίπεστ προτού μετακομίσει στην Μπουντεσλίγκα και την Μπόχουμ. Έχει στεφθεί κυπελλούχος Ουγγαρίας με την Ουίπεστ τη σεζόν 2017-18.

Στατιστικά

Διοργάνωση Συμμετοχές Γκολ
Α’ Ουγγαρίας 121 44
Β’ Ν. Κορέας 27 12
Μπουντεσλίγκα 6 1
Μπουντεσλίγκα ΙΙ 14 2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ