aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝο1 στόχος της Ανόρθωσης ο Ρομάν Σαλάν

Νο1 στόχος της Ανόρθωσης ο Ρομάν Σαλάν

Σε συζητήσεις με τον Ρομάν Σαλάν βρίσκεται η Ανόρθωση και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Πρόκειται για 34χρόνο Γάλλο τερματοφύλακα, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Σπόρτινγκ αλλά αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Λισαβόνας, καθώς θέλει να βρει ομάδα που να παίζει βασικός.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Σαλάν ήταν ο διακαής πόθος του Πάμπου Χριστοδούλου

Ο ύψους 1.89μ. Ρομάν Σαλάν άρχισε την καριέρα του από τη Λοριάν (2004-08) με την οποία αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια, ενώ παραχωρήθηκε δανεικός στην Λιμπούρνε (2006-07). Ακολούθως πήγε μετεγγραφή στην Τουρ, στην οποία έμεινε για μια διετία (34 συμμετοχές).

Ακολούθως μεταπήδησε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ναβάλ (2010-11) και απ’ εκεί έκανε το βήμα στην Μαρίτιμο (2011-16), ενώ ενδιάμεσα (12-13-14) αγωνίστηκε στη Ρίο Άβε. Επέστρεψε στη Γαλλία και στην Γκινγκάμπ τη σεζόν 2016-17, ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν στην Σπόρτινγκ, όμως κατέγραψε κάποια συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ