aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΝίκολιτς: «Tο πρωτάθλημα με την Ανόρθωση και o μεγάλος Κίκης Κωνσταντίνου»

Νίκολιτς: «Tο πρωτάθλημα με την Ανόρθωση και o μεγάλος Κίκης Κωνσταντίνου»

Δε ξεχνά την Ανόρθωση και την Κύπρο o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Κυρίας». Ο Σέρβος επιθετικός που αγωνίστηκε επίσης σε ΕΝΠ, Άρη και Αναγέννηση Δερύνειας, θυμήθηκε την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του στο νησί μας που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 1994-95 με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ήταν το πρώτο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση στην προσφυγιά, με τον Σέρβο επιθετικό να σκοράρει 15 γκολ σε 32 συμμετοχές. Ο 52χρονος πλέον Νίκολιτς, παραχώρησε δηλώσεις στον οπαδικό λογαριασμό, «Pride of Famagusta – Glory Days», που ασχολείται με θέματα της Ανόρθωσης και θυμήθηκε έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους Κύπριους, αλλά και ένα ξεχωριστό στους φίλους της «Κυρίας».

«Ο κόσμος της Κύπρου είναι στην καρδιά μου. Η Κύπρος είναι η δεύτερη μου πατρίδα. Εύχομαι να ξεπεράσετε σύντομα όλο αυτό που συμβαίνει. Ήταν ωραία μετά από τόσα χρόνια που πήραμε το πρωτάθλημα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Ανόρθωσης και στον κόσμο. Για όλα. Και για το τότε συμβούλιο με τον μεγάλο πρόεδρο (σημ. Κίκη Κωνσταντίνου). Θα σας αγαπώ για πάντα. Πολλά φιλιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ