aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΝίκησε και έπιασε κορυφή η Ανόρθωση (pics & video)

Νίκησε και έπιασε κορυφή η Ανόρθωση (pics & video)

Η Ανόρθωση επικράτησε με 1-0 του Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», νίκη που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς (με κάποιες ομάδες βέβαια να έχουν ελλείπεις αγώνες). Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη κατά την διάρκεια του αγώνα και πήρε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 τη νίκη. Το γκολ της Κυρίας σκόραρε ο Σισέ με δυνατό σουτ στο 60’

Μπήκε δυνατά στον αγώνα η Ανόρθωση και στο 14’ η κεφαλιά του Καμαρά πέρασε έξω, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράγιος. Στο 30’ του αγώνα το σουτ του Μπανταλόφσκι εντός της περιοχής πέρασε λίγο έξω, ενώ η Κυρία είχε άλλη μία καλή ευκαιρία στη λήξη του ημιχρόνου με τον Σισέ στο 44΄να κάνει ωραίο σουτ που πέρασε μόλις έξω.

Το σκορ άνοιξε στο 60’ ο Σισέ με δυνατό σουτ, μετά από γύρισμα του Πράνιτς, ενώ στο 67΄η Ανόρθωση είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν η κεφαλιά του Καμαρά πέρασε έξω. Στο 80’ ο Ενγκολόκ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Ράγιος και αν και η Ανόρθωση είχε τις ευκαιρίες να επεκτείνει το σκορ, το γκολ του Σισέ ήταν αυτό που χώριζε στο τέλος τις δύο ομάδες.

Την επόμενη αγωνιστική η Ανόρθωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ (18/9), ενώ ο Άρης θα αγωνιστεί επίσης εκτός έδρας, κόντρα στην Αλκή την Κυριακή (17/9).

Το ρίσκο με τον Μπανταλόφσκι και οι απουσίες

Ο Λέβι ρίσκαρε χρησιμοποιώντας τον Μπανταλόφσκι στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο τελευταίος είχε μόλις δυο προπονήσεις στα πόδια του. Αν και απείχε των προπονήσεων το τελευταίο διάστημα, τον έριξε ως βασικό ο Ισραηλινός τεχνικός, δείχνοντας πόσο πολύ τον υπολογίζει. Μία επιλογή που κράτησε στον πάγκο το Γκάντσεφ, με την Ανόρθωση να έχει πάντως προβλήματα, κυρίως επιθετικά. Από πλευράς Άρη, πρόβλημα προέκυψε με τον Γιούσεφ, ο οποίος είχε μυϊκό τραυματισμό και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός ήταν και ο Αλέξε καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από την τεχνική ηγεσία και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Μπανταλόφσκι, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Βίκτορ, Σιεχού, Ράγιος (90′ Γκάντσεφ), Παλάνγκα (46′ Αμπντουλάγεφ), Σισέ, Καμαρά (77′ Καρλίτος).

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Νουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Μεντζέντοβιτς, Φράγκος (56′ Ιονίτσα), Μαραγκουδάκης, Νικολίτσα, Ντρομπάροφ, Λεονάρντο, Ενγκολόκ, Παναγή (71′ Αουρέλιο), Ράντου (77′ Πάγκαλος).

Σκόρερ: 60′ Σισέ.

Κίτρινες: Σίλντενφελντ, Βίκτορ, Σισέ / Παναγή, Λεονάρντο.

Κόκκινες: 80′ Ενγκολόκ.

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή.

Α’ Βοηθός: Στέλιος Νικήτα.

Β’ Βοηθός: Σωτήρης Βίκτωρος.

4ος: Κυριάκος Χριστοδούλου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ